De gratis Linkbuilding Scan. Vraag ‘m aan!

Met de gratis Linkbuilding Scan van Webton kun je snel een goed beeld krijgen van hoe het linkprofiel van je website eruit ziet. De Linkbuilding Scan analyseert je website op meerdere facetten. Niet alleen het aantal backlinks wordt in kaart gebracht, maar bijvoorbeeld ook de kwaliteit ervan. Wij mailen je binnen 24 uur een complete analyse met de feiten, tips en nog veel meer. Vul het onderstaand formulier in, om de gratis Linkbuilding Scan aan te vragen.

Gratis Linkbuilding Scan

Meer informatie over de scan

De Linkbuilding Scan van Webton brengt de links naar je website op betrouwbare en gedetailleerde wijze in kaart. Onze geavanceerde backlinks checker schetst niet alleen een nauwkeurig beeld van de hoeveelheid backlinks naar je website, maar verschaft ook inzicht in de herkomst, betrouwbaarheid, kwaliteit en relevantie van al deze links. Deze aspecten wegen zwaar mee in het uiteindelijke effect dat de backlinks zullen hebben op de positie van je website in de zoekresultaten.

Een grote hoeveelheid backlinks is een indicatie voor de toegevoegde waarde van een website, maar zegt lang niet alles. Wanneer vrijwel alle backlinks afkomstig zijn van sites met een bedenkelijke reputatie, zal Google dit zien als een signaal dat je website van eenzelfde niveau is. Backlinks hebben dus alleen meerwaarde wanneer ze afkomstig zijn van sites met een hoge autoriteit.

Hoe meer backlinks je website heeft, hoe groter de kans dat Google de website zal zien als een waardevolle bron van informatie. Als zoveel andere websites immers naar je website verwijzen, moet deze wel inhoudelijk sterke content bevatten. Het resultaat is dat Google de website een boost zal geven in de zoekresultaten.

Als externe websites met backlinks naar je website geen verband houden met het onderwerp of de branche waarin je bedrijf actief is, ziet Google dit als een teken dat de backlinks wellicht niet organisch zijn. Dit kan leiden tot een daling van je website in de zoekresultaten. Vergeet daarom niet: backlinks moeten relevant zijn. Daarom wil je dit graag uitbesteden aan onze experts.

Een betrouwbaar linkprofiel is een linkprofiel dat organisch groeit en een divers karakter heeft. Foute linkbuilding strategieën kunnen resulteren in een penalty van Google waardoor je website zal zakken in de zoekresultaten.

marketing specialist