Communicatiestrategie

Een goed communicatieconcept zorgt voor herkenbaarheid en eenduidigheid. Van hieruit zijn middelen eenvoudiger, vanuit het basisconcept, te ontwikkelen, zonder steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Neem contact op met Vincent

Lading en betekenis

Sterke merken hebben een heel duidelijk profiel dat ze ook krachtig uitdragen. De kern van een sterk merk is in waarden of woorden te omschrijven, maar met een communicatieconcept komt het pas echt tot leven. Kortom, het communicatieconcept geeft in woord en beeld lading en betekenis aan een merk.

Wat gaan we doen?

Vanuit het gedachtegoed van het merk ontwikkelen we de manier waarop we communiceren. De communicatierichtingen kunnen per doelgroep variëren, maar alles komt wel vanuit één boodschap. We bepalen gezamenlijk de communicatiedoelstellingen. Deze doelstellingen zijn de basis voor alle toekomstige communicatie-uitingen. Daarnaast is het belangrijk om jouw klanten beter begrijpen vanuit menselijk emoties en behoeften. Met dit inzicht kunnen we een doordacht communicatieconcept ontwikkelen. Hoe vertel je jouw unieke verhaal aan de wereld? Het concept biedt een kapstok voor het opstellen van je communicatie.

Ik help je graag

Ik sta in de startblokken om je te adviseren.

Neem contact op met Vincent

STRATEGY DIGITAL DESIGN