Trots op wat we maken

Met trots hebben we sinds 1999 gewerkt aan een groot klantenbestand. Laat je inspireren door de verschillende projecten die wij hebben gerealiseerd voor tevreden klanten. We hebben tevens enkele casussen uitgewerkt (zie het koffertje in de afbeelding) zodat je een nauwkeurig beeld krijgt hoe wij deze specifieke klant hebben geholpen met bijvoorbeeld een nieuwe site of met mooie posities in Google middels het linkbuilden. Zijn er vragen? Neem dan direct contact op met ons team.

Uitgelichte casus

Familiebedrijf HST is een allround logistiek dienstverlener voor (inter)nationaal wegtransport, warehousing en zee- en luchtvracht. HST Groep wilde een aparte ‘werken bij’ website voor vacatures en alles omtrent werken HST om dit beter onder de aandacht te brengen. De website moet sollicitanten een beter beeld en gevoel geven over HST. Bovendien moet de website sollicitanten enthousiasmeren om bij HST te willen werken.

Voor HST heeft Webton een ‘werken bij’ website gemaakt. Het ontwerp is gebaseerd op veel visuele content en is gebruiksvriendelijk opgebouwd.

Lees over deze casus Meer klanten

We hebben meer klanten blij gemaakt

Neem een kijkje in ons portfolio en laat je inspireren.