2 minuten

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

beter gevonden wordenWil jij meer bezoekers op je website? Je bent zeker niet de enige! Veel eigenaren van websites en webshops optimaliseren dagelijks hun digitale etalage in de hoop zo meer traffic te genereren. Ze slagen helaas niet allemaal in deze missie. Het effectief promoten van een site is namelijk een vak apart. Daarvoor heb je de nodige kennis en ervaring nodig.

Lukraak investeren in betaalde advertenties of het delen van je site met kennissen en vrienden levert niet vaak resultaat op. Meer bezoekers op je website krijgen, vraagt om een zorgvuldig uitgestippelde langetermijnstrategie. In deze strategie spelen technieken als linkbuilding en SEO optimalisatie een cruciale rol.

Meer traffic naar je website genereren

Traffic genereren naar je website begint met het vindbaar maken van je site in Google. Voor veel mensen vormt deze zoekmachine het startpunt van hun online zoektocht. Na het invoeren van een zoekopdracht, scrollen ze snel door de zoekresultaten om vervolgens op een van de bovenste resultaten te klikken. Of zelfs op het resultaat dat boven de normale resultaten wordt getoond. Dit noemen we ‘positie nul’. Het kan bijvoorbeeld een definitie zijn of een plaats op een kaart.

bovenaan in google komen

Als je meer bezoekers op je website wilt hebben, is het dus noodzakelijk om zo hoog mogelijk in Google te scoren. Hoe hoger de positie van jouw pagina, hoe groter de kans dat een gebruiker hierop klikt. Gelukkig is het met de hulp van een gespecialiseerd online marketingbureau zoals Webton het heel goed mogelijk om topposities in de zoekmachine te verwerven.

Ton Heerze

Over de auteur

Ton Heerze
Eigenaar en oprichter

In 1999 heb ik Webton opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!

138 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
STRATEGY DIGITAL DESIGN
Deel dit artikel