Is jouw merk toekomstbestendig?

Vraag de gratis Webton-Kit aan!

Het begin van een nieuw jaar is bij uitstek geschikt om jouw businessmodel en marketingdoelen weer eens kritisch onder de loep te nemen. Om 2020 tot een succesvol jaar te maken sturen wij je graag de Webton-Kit toe. Hiermee heb je dé tools in handen om een start te maken jouw doelen en toekomstbestendigheid scherp te krijgen.

De wereld verandert snel. Om klaar te zijn voor de toekomst is het belangrijk dat een merk continu meebeweegt. In een tijd waar (technologische) ontwikkelingen elkaar snel opvolgen, moet je als ondernemer of marketeer regelmatig nadenken over een volgende stap.

Dus… heb jij je toekomstscenario al klaar?

 

Vraag de gratis kit nu aan en ontvang 'm per post!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

 

 

Werken aan een toekomstbestendig merk

Met de Webton-Kit zie je snel en overzichtelijk waar je kansen liggen, wat je kunt verbeteren of waar je wellicht beter mee kunt stoppen. Je krijgt inzicht in je doelen, eventuele risico’s en je doelgroep. Je ontdekt waarom de klant jou in plaats van een concurrent zou moeten kiezen (d.m.v. de waardepropositie). Handig voor het bepalen van je branding en communicatiestrategie.

Het Canvas levert je waardevolle informatie op die je vervolgens weer kunt vertalen naar het ontwikkelen of verbeteren van je diensten, producten, website, branding en marketing.

Hang het Canvas aan de muur en maak een start met het vergaren van inzichten en doelen voor 2020! Zorg dat jouw merk kan groeien en meer toekomstbestendig wordt. Kun je hierbij wel wat hulp gebruiken? Wij staan in de startblokken om samen met jou aan de slag te gaan.

We wensen je heel veel succes en (nieuwe) inzichten!

 

Inhoud Webton-Kit

  • Business Model Canvas, incl. handleiding
  • 2 Post-It blokken
  • 2 Stiften

Gratis Kit aanvragen

Webton kit social v3 vrij

STRATEGY DIGITAL DESIGN