Een professionele website laten maken?

Je nieuwe website laten maken door Webton? We kunnen er lang of kort over praten; een professionele site maken is iets dat alleen is voorbehouden aan experts. Bij Webton zijn we al vele jaren actief op het gebied van webdesign en linkbuilding en hierdoor weten we als geen ander wat wel en niet werkt. De nieuwe websites die wij opleveren werken gegarandeerd probleemloos en je kunt er vele jaren mee vooruit.

Bereken de kosten van je nieuwe website

Een website laten bouwen bij Webton kan al tegen zeer lage kosten. Onze webdesigners zijn ervaren specialisten die uitermate efficiënt werken. De prijzen van Webton variëren hierdoor van slechts 2.860 euro voor een relatief eenvoudige website op maat tot 10.000 euro voor grootschalige en complexe sites met geavanceerde functionaliteiten. Is haast geboden? Al binnen 14 dagen na goedkeuring van de offerte laten wij de eerste opzet van je nieuwe website zien.

indicatief
1370,-

Mail mij dit overzicht

Website ontwikkelen en ontwerpen in WordPress: waar op letten?

Het meest populaire Content Management Systeem om een website in te laten ontwikkelen is WordPress. Het beheer van dit systeem is zeer laagdrempelig, maar het ontwerp en de technische realisatie van de site blijven een klus voor specialisten. Inmiddels draait circa de helft van alle websites wereldwijd op WordPress en ook Webton is hiermee zeer vertrouwd.

Lees meer:

Recent opgeleverde websites

Neem eens een kijkje bij een van onze recent opgeleverde websites.

Website laten bouwen door studenten, pas op!

Begrijp je dat zelf een eigen site maken lastig is, maar vind je een website laten maken door een webdesign bureau te duur? Dan overweeg je wellicht een site te laten bouwen door studenten. Hoewel de prijzen laag zijn, gelden hiervoor dezelfde risico’s als wanneer je zelf een website maakt. Een student beschikt over weinig ervaring, waardoor de kans op een fout in de site flink toeneemt. Uiteraard ligt het gezien de kosten voor de hand om een goedkope WordPress website door studenten te laten bouwen. Echter, door schade en schande komen de meeste klanten hier wel van terug. Een professionele nieuwe website laten bouwen is en blijft een vak apart!

Klanten zijn erg te spreken over ons.

Uit 182 beoordelingen krijgen wij gemiddeld een:
9.6

Alle beoordelingen

Ondanks dat we in Portugal wonen, hebben we toch besloten om in Nederland door Webton design een website te laten ontwerpen en bouwen. Dit is een prachtige website geworden om onze Bed & Breakfast Quinta Serena aan de Silvercoast goed op de kaart te krijgen.

Jaap de la Rambelje Bed & Breakfast Quinta Serena

Jaap de la Rambelje
Bed & Breakfast Quinta Serena

Als beginnend zelfstandige vind ik het belangrijk een professionele website te hebben met een vriendelijke en toegankelijke uitstraling. Alle medewerkers die ik heb mogen spreken zijn behulpzaam en vriendelijk wat heel prettig is. Ik ben heel erg tevreden met het eindresultaat!

Karin Stroet Praktijk voor Zen Shiatsu

Karin Stroet
Praktijk voor Zen Shiatsu

Webton heeft onze nieuwe website ontwikkeld en we zijn hier erg tevreden over. Ze hebben ons perfect aangevoeld in de stijl die we wilden, dit was voor ons erg belangrijk. Het contact was goed en probleemloos. We krijgen veel positieve reacties en zijn trots en blij met onze website!

't Twents Kwartiertje

’t Twents Kwartiertje
’t Twents Kwartiertje

Je nieuwe website laten maken in een oude kerk?

“Vroeger, ja toen was alles anders. En dat alles is ingehaald door de tijd.” Maar is dat wel zo? Kan oud niet goed samengaan met nieuw? Wij van Webton denken van wel. Daarom hebben we ook gekozen voor een kerk als ons nieuwe onderkomen. Een gebouw met historie aan de Oelerweg in Hengelo. Maar deze kerk is niet ouderwets.

Het is een gebouw, dat ook nu nog voldoet aan de eisen. Natuurlijk wel met wat aanpassingen om te zorgen dat we er goed kunnen werken: snelle computerverbindingen, draadloze telefonie en vanzelfsprekend ook faciliteiten als goede spreekruimtes en een kantine. Maar de belangrijkste rol van het gebouw is dezelfde gebleven: een ontmoetingsplaats voor mensen. En dat blijkt ook wel in het dagelijks gebruik: regelmatig komen er zomaar mensen binnen gestapt om even een kijkje te nemen. En dan gaat het niet alleen over het bouwen van websites of hoe je hoge posities in Google kunt verkrijgen. Nee, dan komen mensen voor een praatje, een leuke ontmoeting, het Twentse gevoel van noaberschap ervaren en een kop koffie. Dus als je in de buurt bent… je bent van harte welkom!

Volg ons ook op social media!

En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Website laten maken in Amsterdam, Rotterdam en daarbuiten

Hoewel wij als website bouwer gelokaliseerd zijn in Hengelo, bevinden veel van onze klanten zich elders in het land. Zo hebben talloze opdrachtgevers in Amsterdam een goedkope website door ons laten maken, maar ook andere steden zoals Rotterdam zijn voor ons geen onbekend gebied. Waar jij je ook in Nederland bevindt; wij helpen je graag met een professionele website op maat!

Een professionele webshop of website op maat bouwen

Een nieuwe site laten ontwikkelen of ontwerpen doe je dan ook bij webdesign bureau Webton. Voor een optimale weergave op al deze verschillende apparaten, is het noodzakelijk dat een website of webshop detecteert met welk apparaat de website wordt bezocht en de lay-out hier vervolgens automatisch op aanpast. De ervaren webdesigners bij Webton zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en technieken en zorgen ervoor dat een (mobiele) website altijd correct weergegeven wordt. Heb je belangstelling voor onze dienstverlening? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een aanvraag, zodat wij direct een offerte voor je website kunnen maken.

Professionele website laten maken: wat zijn de kosten?

Wil je goedkoop een website laten maken? Dan ben je bij Webton aan het juiste adres. Met een minimum kostprijs van € 2.860,- zijn onze websites uitermate betaalbaar te noemen. Voor deze prijs heb je een professionele site die voldoet aan de modernste eisen. Tegen een bescheiden meerprijs kun je dit uitbreiden met aanvullende functionaliteiten. Ook dan blijven de prijzen zeer voordelig. Natuurlijk wil je niet dat een goedkope website in kwalitatief opzicht inboet. Dat is bij Webton geenszins het geval, want elke site wordt in eigen huis ontwikkeld door onze ervaren specialisten. Of je nu een simpele bedrijfswebsite of een complexe webshop nodig hebt; je bent ervan verzekerd dat wij deze altijd ontwerpen op basis van de strengste kwaliteitscriteria.

Hoe lang duurt het laten bouwen van een nieuwe professionele website?

Binnen zes weken online met een nieuwe professionele WordPress website? Geen enkel probleem! Of je website nu uit enkele pagina’s bestaat of wat meer complexer van aard is; we helpen je graag op weg. Wat is dan de prijs waarvoor je een website kunt laten maken? Een goede prijs/kwaliteitsverhouding zodat je de komende jaren weer verder kunt met je website of webshop. Je nieuwe goedkope website laten bouwen doe je bij Webton voor een prijs vanaf 2.860 euro! Onze WordPress internetsites hebben in verhouding een lage kostprijs.

Enkele tevreden klanten

Je interesse gewekt?

Wil je ook een website die er professioneel uitziet en geoptimaliseerd is voor vindbaarheid in Google? Met een Content Management Systeem dat prettig werkt en modules voor uiteenlopende aanvullende functionaliteiten zoals een nieuwsbrief? Twijfel dan niet langer en maak gebruik van de diensten van ons webdesign bureau.

Ons ervaren team helpt je graag een succesvolle bedrijfswebsite te bouwen waarmee je terdege op de toekomst bent voorbereid. Wil je meer weten over de voorwaarden? Een offerte inclusief btw aanvragen kan bij ons geheel vrijblijvend. Bekijk direct ons uitgebreide portfolio om voorbeelden te zien van sites die wij recent hebben opgeleverd.

Over de auteur

Maurice Elschot-auteur
Bio: Maurice Elschot werkt sinds 2000 als website maker voor Webton. Hij heeft honderden professionele websites gebouwd. Door zijn onschatbare ervaring met WordPress kan Webton de kosten laag houden en voor aantrekkelijke prijzen professionele websites maken. Heb je vragen aan dé websitemaker van Twente? Stuur dan Maurice gerust een mailtje.