Webshop-development

Steeds meer ondernemingen (zowel B2C als B2B) hebben een webshop. Een online winkel geeft de verkoop van jouw producten of diensten een flinke boost en laat het verkoopproces door verregaande automatisatie een stuk efficiënter verlopen.

Strategie en ontwerp

Het succes van je webshop staat of valt met een goed plan. In de eerste ontwikkelingsfase bepalen we daarom samen met jou een gedegen strategie. We denken een aanpak uit die je echt verder helpt en maken hierbij gebruik van de laatste inzichten en technieken.

Veel aandacht besteden we ook aan het ontwerp van je webshop. Een professionele uitstraling is essentieel om je merkidentiteit over te brengen en vertrouwen te wekken bij bezoekers. Onze specialisten op het gebied van (web)design hebben hier een uitstekend gevoel voor.

Na lancering van de webshop begint jouw online verhaal pas echt. Vaak verzorgen we een speciale campagne om jouw nieuwe verkoopkanaal effectief bij de doelgroep te promoten. Door continue monitoring en bijsturing weten wij je verkoopresultaten steeds verder te verbeteren.

Ben jij benieuwd wat een webshop voor jouw onderneming kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op, wij denken graag met je mee!

Ik help je graag

Ik sta in de startblokken om je te adviseren.

Neem contact op met Vincent

STRATEGY DIGITAL DESIGN