Waar moet ik op letten als ik mijn website laat ontwerpen?

Laat je website ontwerpen met WordPress

Website ontwerper Webton houdt zich sinds 1999 bezig met het ontwerpen van websites. Het ontwerp van een website is een vak apart, naast de technische aspecten van een website komt ook de gebruiksvriendelijkheid van een website om de hoek kijken. Kies dus niet voor een gratis website welke je in een uur middels een flut software programma zelf kunt ontwerpen, maar kies voor een professionele WordPress website die volgens de huidige Photoshop criteria gemaakt is.

Hoe ziet het website ontwerpproces eruit?

Met de indeling van de menubuttons en structuur van de site bijvoorbeeld, moet tijdens de ontwerpfase al rekening gehouden worden. Voordat de website geprogrammeerd gaat worden in HTML, de website taal, laten we aan jou als opdrachtgever eerst enkele ontwerpen zien van je nieuwe website. Hieruit kun je direct een keuze maken of je wensen aan ons kenbaar maken. Wij laten je net zolang verschillende ontwerpen van je nieuwe website zien tot dat je ervan overtuigd bent dat dit de website is die je voor ogen had. Over één ding hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken, je wordt continu betrokken bij het website ontwerpproces. Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website.

Wat zijn de kosten van een website ontwerp?

Website ontwerper Webton maakt niet alleen websites die er goed uitzien, maar die ook functioneel en goed vindbaar zijn door zoekmachines. En dat volledig naar jouw wens. Jij weet immers het beste welke boodschap je website moet uitdragen. De prijs om een nieuwe website te laten maken kan nogal variëren. Kies dus niet per definitie naar de goedkope oplossingen, maar wees uiteraard kritisch op de kosten. Vraag tips en voorbeelden aan het betreffende ontwerpbureau waar je een offerte opvraagt, zodat je kunt zien over welke expertise zij beschikken. Je kunt dan zelf beoordelen of ontwerpers van het betreffende bureau bijvoorbeeld een ontwerp opleiding hebben afgerond. Het is fijn om vooraf te weten met welke ontwerpers je zaken doet.

Bereken de kosten van je nieuwe website

Een website laten bouwen bij Webton kan al tegen zeer lage kosten. Onze webdesigners zijn ervaren specialisten die uitermate efficiënt werken. De prijzen van Webton variëren hierdoor van slechts 2.860 euro voor een relatief eenvoudige website op maat tot 10.000 euro voor grootschalige en complexe sites met geavanceerde functionaliteiten. Is haast geboden? Al binnen 14 dagen na goedkeuring van de offerte laten wij de eerste opzet van je nieuwe website zien.

indicatief
1370,-

Mail mij dit overzicht

Het ontwerp van je website

Bezoekers moeten binnen korte tijd alle informatie kunnen vinden die zij zoeken en bovendien moet het ontwerp van de website er aantrekkelijk uitzien. Zo worden potentiële klanten gestimuleerd om langer op je WordPress website te verblijven en zullen zij ook eerder geneigd zijn nog eens terug te komen. Enkele website voorbeelden:

Waar vind ik een professionele website ontwerper?

Bij Webton willen we dat onze klanten 100% tevreden zijn. Omdat je zelf natuurlijk het beste weet welke uitstraling je website moet hebben, ontwerpt Webton je nieuwe website volledig naar wens. Daarom laten wij aan jou als opdrachtgever eerst enkele ontwerpen van de nieuwe website zien voordat deze ook daadwerkelijk geprogrammeerd gaat worden. Op basis hiervan kun je direct een keuze maken uit de verschillende ontwerpen of aanvullende wensen aan ons kenbaar maken. Je weet dus zeker dat je bij Webton continu betrokken wordt bij het website ontwerpproces. Wij rusten niet totdat je ervan overtuigd bent dat het de ideale website voor je bedrijf is. Voor het ontwerpen van een website ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Aanvullende diensten

Webton ontwerpt websites die er niet alleen professioneel uitzien, maar die ook nog eens functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien kunnen wij er door middel van zoekmachine marketing en linkbuilding voor zorgen dat je nieuwe website ook nog eens uitstekend vindbaar is door zoekmachines. Hoe beter de vindbaarheid, hoe meer bezoekers naar je website zullen komen. En dat betekent nieuwe potentiële klanten voor je bedrijf! Als specialist op het gebied van zoekmachine marketing en linkbuilding kan Webton je helpen de concurrentie voor te blijven en al je wensen te realiseren.

Contact

Voor het ontwerpen van een website of een van onze andere diensten kun je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.