Waar moet ik op letten als ik mijn website laat ontwerpen?

Laat je website ontwerpen met WordPress

Website ontwerper Webton houdt zich sinds 1999 bezig met het ontwerpen van websites. Het ontwerpen van een website is een vak apart. Naast de technische aspecten van een website, komt ook de gebruiksvriendelijkheid om de hoek kijken. Kies dus niet voor een gratis website die je in een uur middels een flut softwareprogramma zelf kunt ontwerpen. Ga voor een professionele WordPress website die volgens de huidige criteria van Photoshop is gemaakt.

Hoe ziet het website ontwerpproces eruit?

Neem bijvoorbeeld de indeling van de menubuttons en structuur van de site. Daar moet je tijdens de ontwerpfase al rekening mee houden. We gaan nog niet direct aan de slag met het programmeren in HTML (de websitetaal). Eerst laten we aan jou als opdrachtgever enkele ontwerpen van je nieuwe site zien. Vervolgens kun je hieruit direct een keuze maken of je wensen aan ons kenbaar maken. Wij blijven je verschillende ontwerpen van je website laten zien. Net zo lang totdat je overtuigd bent dat dit de website is die je voor ogen had. Je wordt continu betrokken bij het ontwerpproces. Daarover hoef jij je in ieder geval geen zorgen te maken. Degelijke, heldere en creatieve vormgeving is van groot belang voor een goed functionerende website.

Wat zijn de kosten van een website ontwerp?

Website ontwerper Webton maakt niet alleen websites die er goed uitzien, ze zijn ook functioneel en goed vindbaar door zoekmachines. En natuurlijk volledig naar jouw wens. Jij weet immers welke boodschap je website moet uitdragen. De prijs om een nieuwe website te laten maken kan nogal variëren. Kies dus niet per definitie voor de goedkope oplossingen, maar wees uiteraard kritisch op de kosten. Vraag tips en voorbeelden aan het betreffende ontwerpbureau waar je een offerte opvraagt. Zo kun je goed zien over welke expertise ze beschikken. Je kunt dan zelf beoordelen of ontwerpers van het betreffende bureau bijvoorbeeld een opleiding ontwerpen hebben afgerond. Het is fijn om vooraf te weten met welke ontwerpers je in zee gaat.

Bereken de kosten van je nieuwe website

Een website laten bouwen bij Webton kan al tegen zeer lage kosten. Onze webdesigners zijn ervaren specialisten die uitermate efficiënt werken. De prijzen van Webton starten hierdoor bij slechts 2.860 euro voor een relatief eenvoudige website op maat. Grootschalige en complexe sites met geavanceerde functionaliteiten kosten 10.000 euro. Is haast geboden? Al binnen 14 dagen na goedkeuring van de offerte laten we de eerste opzet van je nieuwe website zien.

Bereken de kosten van je nieuwe website

Een website laten bouwen bij Webton kan al tegen zeer lage kosten. Onze webdesigners zijn ervaren specialisten die uitermate efficiënt werken. De prijzen van Webton variëren hierdoor van slechts 4.500 euro voor een relatief eenvoudige website op maat tot 10.000 euro voor grootschalige en complexe sites met geavanceerde functionaliteiten. Is haast geboden? Al binnen 14 dagen na goedkeuring van de offerte laten wij de eerste opzet van je nieuwe website zien.

indicatief
3010,-

Mail mij dit overzicht

Het ontwerp van je website

Bezoekers moeten binnen korte tijd alle informatie kunnen vinden die zij zoeken en bovendien moet het ontwerp van de website er aantrekkelijk uitzien. Zo worden potentiële klanten gestimuleerd om langer op je WordPress website te verblijven en zullen zij ook eerder geneigd zijn nog eens terug te komen. Enkele website voorbeelden:

Waar vind ik een professionele website ontwerper?

Bij Webton willen we dat onze klanten 100% tevreden zijn. Je weet zelf natuurlijk het beste welke uitstraling je website moet hebben. Daarom ontwerpt Webton je nieuwe website volledig naar wens. Wij laten aan jou als opdrachtgever eerst enkele ontwerpen van de nieuwe website zien. Pas daarna worden deze ook daadwerkelijk geprogrammeerd. Op basis hiervan kun je direct een keuze maken uit de verschillende ontwerpen. Of je kunt je aanvullende wensen aan ons kenbaar maken. Je weet dus zeker dat je bij Webton continu bij het website ontwerpproces wordt betrokken. Wij rusten niet totdat je ervan overtuigd bent dat het de ideale website voor je bedrijf is. Voor het ontwerpen van een website ben je bij ons dan ook aan het juiste adres.

Aanvullende diensten

Webton ontwerpt websites die er niet alleen professioneel uitzien, maar die ook nog eens functioneel en gebruiksvriendelijk zijn. Bovendien kunnen wij voor jouw website zoekmachinemarketing en linkbuilding inzetten. Zo zorgen we ervoor dat je nieuwe website uitstekend vindbaar is in zoekmachines. Hoe beter de vindbaarheid, hoe meer bezoekers naar je website zullen komen. En dat betekent nieuwe potentiële klanten voor je bedrijf! Als specialist op het gebied van zoekmachinemarketing en linkbuilding kan Webton je helpen de concurrentie voor te blijven en al je wensen te realiseren.

Contact

Wil je een website laten ontwerpen, of heb je een vraag over onze andere diensten? Dan kun je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.