Waarom is professioneel webdesign nog steeds zo belangrijk?

Webton is dé specialist op het gebied van webdesign. Het design van je site is natuurlijk heel belangrijk. Het is je visitekaartje. Een mooie professionele website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een site goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. En dit allemaal tegen aantrekkelijke kosten. Na het zien van je site moeten (toekomstige) klanten een goed beeld krijgen van jouw bedrijf. Als de website erg vaag is, hoe kan iemand zich dan een goed beeld vormen van jouw bedrijf?

20Jaar ervaring
2989Klanten
2090Websites
25Medewerkers

Waarom kiezen voor Webton als webdesign bureau?

Jarenlange ervaring

We zijn sinds 1999 actief. We adviseren al 20 jaar meer dan 2900 klanten op het gebied van webdesign.

Een allround creatief webdesign bureau

Een professionele en moderne site is in deze tijd noodzakelijk voor elk ambitieus bedrijf. Het ontwerpen van een mooie site vereist echter de nodige kennis. De site moet ook nog eens de juiste uitstraling hebben richting jouw doelgroep. Het is daarom slim om te kiezen voor een betrouwbaar webdesign bedrijf met de benodigde kennis en ervaring.

Een webdesign bedrijf met korte lijnen

Webton is een creatief webdesign bureau in Hengelo. Hiermee zijn we uitstekend bereikbaar voor het MKB in en rondom Twente. Daarnaast zijn we vanwege onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding ook zeer interessant voor bedrijven uit de rest van het land. Als je met Webton samenwerkt, ben je verzekerd van duidelijke afspraken en zeer korte lijnen. Je krijgt namelijk altijd te maken met een vaste contactpersoon die altijd voor je klaarstaat. Wel zo prettig!

webdesign proces

Webdesign bedrijf als sparringpartner

Het kan zijn dat je niet blij meer bent met je site. Of dat je niet blij bent met de manier van zakendoen met je huidige webdesign bedrijf. Ook dan is Webton als klankbord de beste oplossing. Wij helpen je graag en laten je site weer aansluiten op de tijd van nu. Je kunt door ons webdesign bedrijf een compleet nieuwe site laten maken of je huidige site een make-over geven. En vervolgens kun je weer jaren vooruit met je site!

Totaalpakket

Je kunt bij ons webdesign bedrijf terecht voor meer zaken dan websites. Wij bieden ook hosting en domeinnaamregistratie van je nieuwe site. Ook draaien we onze hand niet om voor zaken als nieuwsbriefmodules en mobiele apps. Wil je een nieuwe site of gewoon meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze deskundigen en laat je uitgebreid informeren over de opties. Naast het adviseren, helpen we klanten met meer succes op internet. Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van zoekmachinemarketing en linkbuilding.

We helpen organisaties echt verder op internet

We werken met ons team van 25 mensen en een heel netwerk van specialisten om ons heen. Dat doen we voor heel veel verschillende opdrachtgevers in Nederland. “De vraag naar webdesign groeit nog steeds, net als Webton”, zegt Anke Heerze.

Bekijk hier de lovende reviews en beoordelingen over ons bedrijf. Ben je nu nog niet overtuigd?

 

Voor welke bedrijven hebben wij eerder een site gebouwd?

Neem eens een kijkje bij een van onze recent opgeleverde webdesign projecten.

Wanneer letten op responsive webdesign?

Je website hoort met de tijd mee te gaan. Tegenwoordig wordt hij namelijk niet meer alleen bezocht vanaf pc’s. Mensen gebruiken tablets, smartphones en heel veel andere mobiele apparaten. Die hebben allemaal een ander formaat, waardoor de website er overal anders uitziet. En dat kan natuurlijk nooit de bedoeling zijn.

browser
tablet
mobiel
Responsive

Wat is de meerwaarde van schaalbare websites?

We werken bij Webton met een schaalbaar webdesign. Dit is een speciale manier van ontwerpen. Daardoor jouw site er op elk apparaat goed uitziet. Of het nu is op het grote scherm van een computer of het kleine scherm van een mobiele telefoon. Zo is je website op de toekomst voorbereid en heeft hij altijd een gelijke en vakkundige uitstraling.

Het grote voordeel van een website met een schaalbaar design is het zelfregulerende karakter ervan. Wij ontwerpen niet voor elk formaat een aparte versie van je site. Wij creëren één ontwerp dat automatisch schaalt naar het formaat van het scherm van de bezoeker. Hierdoor ziet jouw site er altijd goed uit en bespaar je veel tijd en kosten in de ontwerpfase.

Lees meer:

Hoe spelen gebruiksvriendelijkheid, snelheid en ranking een rol?

Een belangrijk pluspunt van een schaalbaar webdesign is de grote gebruiksvriendelijkheid ervan. Een website die goed wordt weergegeven, is namelijk prettiger in gebruik. Bezoekers hoeven op het kleine scherm van hun telefoon niet eindeloos te scrollen. Ze zien direct hoe ze moeten navigeren. Dat wordt door Google beloond met een hogere positie in de zoekresultaten.

Een ander schaalbaar element dat een positieve invloed heeft op de positie, is snelheid. Een mobile friendly site schaalt niet alleen naar het juiste schermformaat. Hij schrapt waar nodig ook grote onderdelen om zo snel te kunnen laden. Bezoekers op een smartphone maken namelijk vaak gebruik van een langzamere verbinding. In de ogen van Google is de laadsnelheid van een site onderdeel van de gebruiksvriendelijkheid. Hoe sneller de site, hoe beter de rankings doorgaans zijn. Dat is zeker het geval in de nek-aan-nekrace met een concurrent in de zoekresultaten. Als alle overige factoren gelijk zijn, is het de sitesnelheid die jouw website een voorsprong geeft.

Schaalbare vormgeving: dé toekomst!

Niet voor niets behoort schaalbare vormgeving tot de belangrijkste webdesign trends van de afgelopen jaren. Het zorgt voor een mobile friendly, snelle website met een webdesign dat er onder alle omstandigheden professioneel uitziet. Wil jij ook een site met een responsive layout? Als specialist op dit gebied heeft Webton al voor vele opdrachtgevers een professionele website verzorgd.

Lees ook:

Trotse Google Partner

 

De Google Partner badge laat zien dat wij als internetbureau conform de richtlijnen van Google werken. Deze professionele certificering wordt door Google toegekend wanneer aangetoond is dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen Er zijn strenge eisen om een partner van Google te mogen zijn; ten minste één werknemer moet twee Google AdWords-examens succesvol hebben afgelegd. Daarnaast moet de afgelopen 90 dagen minimaal € 10.000,- aan Adwords-tegoed zijn uitgegeven. Met de prestatieindex wordt de AdWords-prestatie en -klantondersteuning gemeten die wij aan onze klanten leveren. Neem eens contact op om AdWords-mogelijkheden te bespreken!

Klanten zijn erg te spreken over ons.

Uit 194 beoordelingen krijgen wij gemiddeld een:
9.6

Alle beoordelingen

Wij streefden naar een moderne uitstraling van de website die tegelijkertijd onze bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Op basis van deze specifieke wensen heeft Webton een compleet nieuwe lay-out voor de website ontworpen. We hebben er inmiddels al veel positieve reacties over gekregen!

Hans Elferink klant Webton

Hans Elferink
Elferink Kerstbomen

Ik werk inmiddels al jaren samen met Webton en ben zeer tevreden over de samenwerking. Webton staat open voor suggesties en mijn creatieve ideeën en onderzoeken altijd of deze te verwezenlijken zijn. In WordPress CMS is alles eenvoudig te veranderen. Klant- en servicegerichtheid staan bij Webton hoog in het vaandel!

Hanneke Wiefferink klant Webton

Hanneke Wiefferink
Intensmens

Wij denken met Webton de ideale partij gekozen te hebben om ons te helpen met het maken van de nieuwe website. Webton werkt met korte lijnen en is als professioneel bedrijf down to earth: ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Iedereen binnen het bedrijf en directe omgeving was erg positief. Het CMS werkt zeer gebruiksvriendelijk.

Sandra van Venrooy klant Webton

Sandra van Venrooy
Van Venrooy Dakbedekking

Zelf je website beheren?

Is jouw site al helemaal up and running? Dan is het zaak om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Het periodiek vernieuwen van je site speelt in dit opzicht een kritieke rol. Onderzoek heeft namelijk uitgewezen dat actualiteit een belangrijk signaal is voor Google. Met andere woorden: hoe vaker je nieuwe teksten toevoegt, hoe groter de kans op een hoge positie in Google.

Het webdesign van Webton is er compleet op ingericht om het toevoegen van tekst en beeld zo makkelijk mogelijk te maken. Zo kun je regelmatig zelf je website bijwerken, zonder dat je hiervoor afhankelijk bent van een externe partij. Plaats bijvoorbeeld nieuws, blogberichten of cornerstone content om je bezoekers inhoudelijke meerwaarde te bieden en relevante feiten te delen.

Lees meer:

WordPress: de ultieme webdesign software

Webton werkt met het open source Content Management Systeem WordPress. Hiermee maken we het beheren van je website nog makkelijker. Aan dit systeem werken wereldwijd duizenden programmeurs, waardoor je te altijd verzekerd bent van een up-to-date en gebruiksvriendelijke site. Het publiceren van nieuwe content was nog nooit zo eenvoudig.

WordPress is niet alleen het ideale systeem om je site makkelijk bij te werken. Het is voor webdesigners ook nog eens zeer prettige software om te mee werken. In technisch opzicht blinkt het CMS uit door de vele opties, hoge snelheid en zoekmachinevriendelijke structuur. Hierdoor is de kans een stuk groter dat je met je website hoog in Google komt te staan.

Lees meer:

Tevreden webdesign klanten

Waarom nu kiezen voor Webton?

Webdesign en online marketing gaan hand in hand. Iedereen wil zijn website bovenaan hebben staan, maar wat zijn nu de do’s en de don’ts? Webton is sinds 1999 gespecialiseerd in online marketing en heeft honderden klanten met trefwoorden geholpen aan een mooie plek in Google. Van zoektermen als ‘containers’ tot ‘vuurwerk’. We zien bij alle klanten dat de conversie toeneemt als hun plek in Google hoger is. Nadat de bezoekers via Google op je website zijn gekomen, verfijnen wij je site verder.

De synergievoordelen van Webton op een rij

Full service internetbureau

Van hosting tot en met maatwerk websites. Het moet wel heel gek lopen willen we jou niet kunnen helpen met onze verschillende internetproducten. Maatwerk en techniek staan zeer hoog bij ons in het vaandel.

Kennis van linkbuilden en internet adverteren voor hoge posities in Google

Beter gevonden worden in zoekmachines is vandaag de dag een absolute must. Webton is tevens gecertificeerd Google Partner.

Aantrekkelijk uurtarief

Het gemiddelde uurtarief van webdesigners in Nederland ligt tussen de € 65,- en € 150,- per uur. Dit is bij veel bureaus een gemiddeld tarief dat vaak wordt gevraagd. Wij van Webton hanteren € 85,- als uurtarief voor een webdesigner. Daarbij nemen we een vrij standaard site zonder gekke opties als voorbeeld. Hoe meer opties uw site heeft, hoe hoger de totaalprijs zal zijn. Wij werken niet met studenten en standaard templates.

Content marketing campagnes

Het wekelijks toevoegen van unieke content aan je site zorgt voor een verbeterde vindbaarheid in Google. Onze tekstschrijvers kunnen het schrijven van (SEO) teksten voor jou uit handen nemen. Ook kunnen ze, na het schrijven, de content delen op jouw socialmediakanalen zoals Facebook, LinkedIn en Instagram.

Webdesign inspiration

Door het actief lezen van forums, blogs en online magazines blijven we continu op de hoogte van de laatste trends op ons vakgebied. Het volgen van cursussen en opleidingen doen we vaak. Zo hebben we laatst met onze webdesigners de cursus “De effectiviteit van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachinemarketing” gevolgd. Vervolgens proberen we zoveel mogelijk van deze kennis met jou te delen. Dat doen we dan in de vorm van (online) workshops en digitale nieuwsbrieven.

Workshops

Jaarlijks houdt Webton meerdere workshops om hun kennis actief te verspreiden. Afgelopen jaren hebben we workshops gehouden op het gebied van usability testing, conversie-optimalisatie en de voordelen van Google Analytics. Maar ook over Joomla, Drupal en CMS. Houd onze site in de gaten voor nieuwe workshops. De volgende workshop zal gaan over: “Internetmarketing middels de inzet AdWords (SEA)”. Deelname is gratis.

Webdevelopment

Als je site eenmaal ‘up and running’ is, is bewezen dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Webton werkt met het zeer gebruiksvriendelijk open source CMS (Content Management System) van WordPress. Hiermee kun dan je zelf eenvoudig de content van je website bijwerken. Tevens letten wij er uiteraard op dat de website volkomen mobile friendly is (ook wel ‘responsive webdesign’ genoemd).

Conversie-optimalisatie

Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke navigatie zijn zeer belangrijk zodat mogelijke klanten hun weg kunnen vinden op je site. Het contactformulier of een telefoonnummer kan het doel zijn. Deze targets en conversies zijn in te stellen en te meten met Google Analytics. Een AdWords- en linkbuildingcampagne zouden hierop een goede aanvulling kunnen zijn. affiliate- en remarketing-campagnes zijn via onze internetpartners ook mogelijk. Hierin zal Webton altijd een transparante rol spelen.

Over de auteur

Dylan Kuipers Bio: is webdesigner van het eerste uur bij Webton. Door zijn jarenlange ervaring en enorme creativiteit is hij een autoriteit op het gebied van webdesign. Door het volgen van trends, opleidingen en cursussen blijft hij continu op de hoogte van het laatste nieuws. Dylan heeft ervoor gezorgd dat we ons webdesign portfolio flink hebben kunnen uitbreiden de laatste jaren.
Deel deze pagina!