Dienst

Webdesign

Webton is dé specialist op het gebied van webdesign. Het design van je website is natuurlijk heel belangrijk. Het is je visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van jouw bedrijf?

Vertel mij meer
18Jaar ervaring
2789Klanten
2090Websites
12Medewerkers

Webdesign bureau met jarenlange ervaring

“Wij adviseren al 18 jaar klanten op het gebied van webdesign. Naast het adviseren helpen we klanten met meer succes op internet. Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van zoekmachine marketing en linkbuilding. Daarnaast verzorgen we CMS-trainingen (WordPress) en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van internet. Ook voor het versturen van digitale nieuwsbrieven, het lanceren van een webshop en het verbeteren van een hoge positie in de zoekmachine helpen wij je graag op weg!

We helpen organisaties echter verder op internet. Met ons team van vijftien mensen en een heel netwerk van specialisten om ons heen, werken we voor heel veel verschillende opdrachtgevers in Nederland. De vraag naar webdesign groeit nog steeds, net als Webton”, zegt Anke Heerze.

Een greep uit ons webdesign portfolio

Neem eens een kijkje bij een van onze recent opgeleverde webdesign projecten.

Responsive webdesign: niet alleen voor desktop

Je website hoort met de tijd mee te gaan. Vandaar dat wij werken met responsive webdesign. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm waarop het bekeken wordt. Op desktop, laptop, tablet en mobiele apparaten werkt de website dus optimaal!

browser
tablet
mobiel
Responsive
Trotse Google Partner

De Google Partner badge laat zien dat wij als internetbureau conform de richtlijnen van Google werken. Deze professionele certificering wordt door Google toegekend wanneer aangetoond is dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Klanten zijn erg te spreken over ons.

Uit 171 beoordelingen krijgen wij gemiddeld een:
9.6

Alle beoordelingen

Wij streefden naar een moderne uitstraling van de website die tegelijkertijd onze bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Op basis van deze specifieke wensen heeft Webton een compleet nieuwe lay-out voor de website ontworpen. We hebben er inmiddels al veel positieve reacties over gekregen!

Hans Elferink klant Webton

Hans Elferink
Elferink Kerstbomen

Ik werk inmiddels al jaren samen met Webton en ben zeer tevreden over de samenwerking. Webton staat open voor suggesties en mijn creatieve ideeën en onderzoeken altijd of deze te verwezenlijken zijn. Klant- en servicegerichtheid staan bij Webton hoog in het vaandel!

Hanneke Wiefferink klant Webton

Hanneke Wiefferink
Intensmens

Wij denken met Webton de ideale partij gekozen te hebben om ons te helpen met het maken van de nieuwe website. Webton werkt met korte lijnen en is als professioneel bedrijf down to earth: ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Iedereen binnen het bedrijf en directe omgeving was erg positief.

Sandra van Venrooy klant Webton

Sandra van Venrooy
Van Venrooy Dakbedekking

Zelf je website beheren?

Als de website voor jouw bedrijf eenmaal ‘up and running’ is, is bewezen dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Webton werkt met het open source CMS (Content Management System) van WordPress. Aan dit systeem werken wereldwijd duizenden programmeurs. Je bent dus te allen tijde verzekerd van een up-to-date gebruiksvriendelijk CMS systeem.

Tevreden webdesign klanten

Waarom nu kiezen voor dé webdesigner van Nederland?

Webdesign en online marketing zijn onherroepelijk tot elkaar veroordeeld. Iedereen wil zijn website bovenaan hebben staan, maar wat zijn nu de do’s en de don’ts? Webton is sinds 1999 gespecialiseerd in online marketing en heeft honderden klanten met trefwoorden geholpen aan een mooie positie in Google. Van zoektermen zoals ‘containers’ tot aan ‘vuurwerk’. We zien bij alle klanten dat de conversie toeneemt indien de positie op de ranglijst hoger is. Nadat de bezoekers via Google op je website zijn gekomen optimaliseren wij je website verder.

De synergievoordelen van Webton op een rij

  • Full service internetbureau: van hosting tot en met maatwerk websites. Het moet wel heel gek lopen willen we jou niet kunnen helpen met onze verschillende internetproducten. Maatwerk en techniek staan zeer hoog bij ons in het vaandel.
  • Kennis van linkbuilden en internet adverteren voor hoge posities in Google: beter gevonden worden in zoekmachines is heden ten dage een absolute must. Webton is tevens gecertificeerd Google Partner.
  • Aantrekkelijk uurtarief. Het gemiddelde uurtarief van webdesigners in Nederland bedraagt tussen de € 65,- en € 100,- per uur. Dit is bij veel webdesign bureaus een zeer gangbaar tarief dat vaak gevraagd wordt. Wij van Webton hanteren € 65,- als uurtarief voor een webdesigner. Daarbij nemen we een vrij standaard website zonder bijzondere functionaliteiten als voorbeeld. Hoe meer mogelijkheden uw website heeft, hoe hoger de totaalprijs zal uitvallen. Wij werken niet met studenten en standaard templates.
  • Content marketing campagnes. Het wekelijks toevoegen van unieke content/teksten aan je website zorgt voor een verbeterde vindbaarheid in Google. Onze tekstschrijvers kunnen het schrijven van (SEO) teksten voor jou uit handen nemen. Tevens kunnen, na het schrijven van de teksten, onze tekstschrijvers de content delen op jouw social media kanalen zoals: Facebook, LinkedIn en Instagram.
  • Webdesign inspiration. Door het actief lezen van forums, blogs en online magazines blijven we continu op de hoogte van de laatste trends op ons vakgebied. Het volgen van webdesign cursussen en opleidingen doen we veelvuldig. Zo hebben we onlangs met onze webdesigners de cursus “De effectiviteit van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine marketing” bijgewoond. Vervolgens proberen we zoveel mogelijk deze kennis met jou te delen in de vorm van (online) workshops en digitale nieuwsbrieven.
  • Workshops. Jaarlijks houdt het bedrijf Webton meerdere workshops om opgedane kennis actief te verspreiden. Afgelopen jaren hebben we workshops gehouden op het gebied van: usability testing, conversie optimalisatie, de voordelen van Google Analytics. Joomla, Drupal en CMS software. Houd onze site in de gaten voor nieuwe workshops. De volgende workshop zal gaan over: “Internetmarketing middels de inzet AdWords (SEA)”. Deelname is gratis.
  • Webdevelopment. Als de website voor jouw bedrijf eenmaal ‘up and running is’, is bewezen dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Webton werkt met het zeer gebruiksvriendelijk open source CMS (Content Management System) van WordPress waarmee je zelf eenvoudig de content van je website kunt actualiseren. Tevens letten wij er uiteraard op dat de website volkomen mobielvriendelijk is (ook wel ‘responsive webdesign’ genoemd).
  • Conversie optimalisatie. Gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijke navigatie zijn zeer belangrijk zodat potentiële klanten zich een weg kunnen wanen. Het contactformulier of een telefoonnummer kan het uiteindelijke doel zijn. Deze targets en conversies zijn in te stellen en te meten middels het programma Google Analytics. Een AdWords- en een linkbuildingcampagne zouden hierop een wenselijke aanvulling kunnen zijn. Affiliate en Remarketing campagnes zijn via onze internetpartners ook mogelijk. Hierin zal Webton te allen tijde een transparante rol spelen.