Dienst

Webdesign

Webton is dé specialist op het gebied van webdesign. Het design van je website is natuurlijk heel belangrijk. Het is je visitekaartje. Een goed ogende website levert nu eenmaal meer respons op. En niet te vergeten, de bezoeker komt nog eens terug. De kunst van ons vak webdesign is om een website goed aan te laten sluiten bij de huisstijl van jouw bedrijf. Na het zien van de website moeten (potentiële) klanten een goed beeld krijgen van de werkzaamheden van jouw bedrijf. Indien de website al onduidelijk is, hoe kan men zich dan een goed volledig beeld vormen van de werkzaamheden van jouw bedrijf?

Vertel mij meer
18Jaar ervaring
2789Klanten
2090Websites
15Medewerkers

Webdesign bureau met jarenlange ervaring

“Wij adviseren al 18 jaar klanten op het gebied van webdesign. Naast het adviseren helpen we klanten met meer succes op internet. Natuurlijk door het ontwikkelen van (mobiele) websites, maar ook door de inzet van zoekmachine marketing en linkbuilding. Daarnaast verzorgen we CMS-trainingen (WordPress) en houden wij onze klanten op de hoogte van alle laatste nieuwtjes op het gebied van internet. Ook voor het versturen van digitale nieuwsbrieven, het lanceren van een webshop en het verbeteren van een hoge positie in de zoekmachine helpen wij je graag op weg!

We helpen organisaties echter verder op internet. Met ons team van vijftien mensen en een heel netwerk van specialisten om ons heen, werken we voor heel veel verschillende opdrachtgevers in Nederland. De vraag naar webdesign groeit nog steeds, net als Webton”, zegt Anke Heerze.

Een greep uit ons webdesign portfolio

Neem eens een kijkje bij een van onze recent opgeleverde webdesign projecten.

Responsive webdesign: niet alleen voor desktop

Je website hoort met de tijd mee te gaan. Vandaar dat wij werken met responsive webdesign. Dit houdt in dat de website zich automatisch aanpast aan het scherm waarop het bekeken wordt. Op desktop, laptop, tablet en mobiele apparaten werkt de website dus optimaal!

browser
tablet
mobiel
Responsive
Trotse Google Partner

De Google Partner badge laat zien dat wij als internetbureau conform de richtlijnen van Google werken. Deze professionele certificering wordt door Google toegekend wanneer aangetoond is dat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Klanten zijn erg te spreken over ons.

Uit 167 beoordelingen krijgen wij gemiddeld een:
9.6

Alle beoordelingen

Wij streefden naar een moderne uitstraling van de website die tegelijkertijd onze bedrijfsidentiteit weerspiegelt. Op basis van deze specifieke wensen heeft Webton een compleet nieuwe lay-out voor de website ontworpen. We hebben er inmiddels al veel positieve reacties over gekregen!

Hans Elferink
Elferink Kerstbomen

Ik werk inmiddels al jaren samen met Webton en ben zeer tevreden over de samenwerking. Webton staat open voor suggesties en mijn creatieve ideeën en onderzoeken altijd of deze te verwezenlijken zijn. Klant- en servicegerichtheid staan bij Webton hoog in het vaandel!

Hanneke Wiefferink
Intensmens

Wij denken met Webton de ideale partij gekozen te hebben om ons te helpen met het maken van de nieuwe website. Webton werkt met korte lijnen en is als professioneel bedrijf down to earth: ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Iedereen binnen het bedrijf en directe omgeving was erg positief.

Sandra van Venrooy
Van Venrooy Dakbedekking

Zelf je website beheren?

Als de website voor jouw bedrijf eenmaal ‘up and running’ is, is bewezen dat om bezoekers te blijven trekken, het een noodzaak is een gedeelte van de site periodiek te vernieuwen. Bijvoorbeeld met vermelding van nieuwe producten, diensten en prijzen. Webton werkt met het open source CMS (Content Management System) van WordPress. Aan dit systeem werken wereldwijd duizenden programmeurs. Je bent dus te allen tijde verzekerd van een up-to-date gebruiksvriendelijk CMS systeem.

Tevreden webdesign klanten

Waarom nu kiezen voor dé webdesigner van Nederland?

Webdesign en online marketing zijn onherroepelijk tot elkaar veroordeeld. Iedereen wil zijn website bovenaan hebben staan, maar wat zijn nu de do’s en de don’ts? Webton is sinds 1999 gespecialiseerd in online marketing en heeft honderden klanten met trefwoorden geholpen aan een mooie positie in Google. Van zoektermen zoals ‘containers’ tot aan ‘vuurwerk’. We zien bij alle klanten dat de conversie toeneemt indien de positie op de ranglijst hoger is. Nadat de bezoekers via Google op je website zijn gekomen optimaliseren wij je website verder.