Wil je werken bij Webton?

Webton is een professioneel bureau waar kwaliteit voor onze opdrachtgevers voorop staat. Onze klanten moeten blij worden van onze dienstverlening en ervaren dat we met hen meedenken. Dat kan alleen als wij zelf vrolijk en enthousiast op kantoor verschijnen. Hoe doen we dat dag in dag uit? Door te zorgen dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Als je doet waar je goed in bent, dan gaat het werk vanzelf. Een werkdag kost dan geen energie, maar geeft energie. Wij vinden gelukkige medewerkers en een fijne werksfeer dus belangrijk.

Vacatures2

40 uur

Supportmanager

Heb jij affiniteit met alles dat te maken heeft met websites? Ben jij daarnaast communicatief vaardig, klantgericht en kun jij zelfstandig werken? Dan ben jij de supportmanager die we zoeken!

Geplaatst op 23-02-2018

Bekijk vacature
40 uur

SEO tekstschrijver en social media specialist

Wij breiden uit en zoeken jou. Je hebt de skills van een goede SEO tekstschrijver (30 uur per week) en bent een social media specialist (10 uur per week). Je vindt het fijn om te werken voor een grote diversiteit aan klanten in de MKB sector.

Geplaatst op 23-02-2018

Bekijk vacature

Open SollicitatieNiets gevonden maar wel van mening dat je een waardevolle bijdrage kan leveren aan Webton? Stuur dan een open sollicitatie.

Open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of