Wil je werken bij Webton?

Webton is een professioneel bureau waar kwaliteit voor onze opdrachtgevers voorop staat. Onze klanten moeten blij worden van onze dienstverlening en ervaren dat we met hen meedenken. Dat kan alleen als wij zelf vrolijk en enthousiast op kantoor verschijnen. Hoe doen we dat dag in dag uit? Door te zorgen dat onze mensen doen waar ze goed in zijn. Als je doet waar je goed in bent, dan gaat het werk vanzelf. Een werkdag kost dan geen energie, maar geeft energie. Wij vinden gelukkige medewerkers en een fijne werksfeer dus belangrijk.

Vacatures1

40 uur per week

Junior projectmanager online marketing

Als toekomstige projectmanager word jij hét aanspreekpunt voor onze SEO klanten. Je zorgt ervoor dat ze een warm gevoel bij ons bedrijf krijgen. Niet alleen omdat we goed werk leveren, maar ook omdat we betrokken bij onze klanten zijn. Bovendien voorzie je de klant van concrete SEO adviezen en zorg je ervoor dat onze linkbuilding campagnes vlekkeloos verlopen.

Geplaatst op 31-03-2017

Bekijk vacature

Open SollicitatieNiets gevonden maar wel van mening dat je een waardevolle bijdrage kan leveren aan Webton? Stuur dan een open sollicitatie.

Open sollicitatie

  • Sleep bestanden hierheen of