Creatief strateeg

Vincent Heemink

Vincent is bij Webton verantwoordelijk voor strategie en stuurt het creatieve proces. Als creatief strateeg staat hij graag naast de klant en gaat op zoek naar de vraag achter de vraag, om zo te kijken waar de fit zit tussen het DNA van een organisatie, het aanbod, de klantsegmenten en de behoeftes van deze groepen. Vincent is erg nieuwsgierig en barst van de energie, ziet snel mogelijkheden en denkt in kansen.

Vincent & opleiding

Vincent is na de Mavo Raesfelt in Delden de creatieve kant opgegaan. Op zijn 21e heeft hij de Cibap (vakschool voor verbeelding) in Zwolle afgerond en daarna eerst wat jaren bij diverse ontwerpbureaus ervaring opgedaan. Toen hij in 2005 voor zichzelf is gestart heeft hij allerlei opleidingen en cursussen gevolgd zoals directievoering, leiderschap en identiteitsmarketing. Zijn bureau Twentse Storm is in 2018 aan Webton verkocht.

Vincent & vrije tijd

Naast zijn werk besteedt Vincent een groot deel van zijn tijd aan zijn gezin; hij gaat er graag op uit, wandelen, fietsen, musea bezoeken of andere leuke uitjes. Hij zit niet snel stil! Zo beoefent hij ook diverse sporten, zoals zwemmen, wielrennen, mountainbiken en spinning.