Grafisch ontwerper / copywriter

Sonja Lozeman

Sonja is grafisch ontwerper met een passie voor taal. Sinds 2006 past zij dit op vele verschillende vlakken toe. Ze ontwerpt het liefst de meest uiteenlopende gedrukte media. In feite alles waar de heerlijke geur van inkt aan zit. Ook op het gebied van social media past ze haar passie voor taal en beeld graag toe.

Sonja & opleiding

Na de Havo heeft ze eerst een opleiding voor Toegepaste Vormgeving 3D, oftewel etaleur en standbouw gedaan. Daarna is ze naar de kunstacademie in Kampen gegaan waarna ze haar studententijd op het CIBAP in Zwolle heeft afgerond met een diploma voor Vormgever Reclame, Presentatie & Communicatie 2D. Een creatieveling met papieren dus.

Sonja & vrije tijd

In haar vrije tijd speurt Sonja het liefst stad en land af naar de mooiste retro en vintage pareltjes, om ze vervolgens via haar webshop het hele land weer door te sturen. Haar weekend begint al op vrijdag en ’s avonds gaat ze regelmatig naar haar favoriete voetbalclub; FC Twente in Enschede. Ook een concertje bij Poppodium Metropool of een lekker festival met vrienden slaat ze niet gauw af. Om een beetje op de been te blijven loopt ze graag een rondje hard of rolt ze haar mat uit voor een potje yoga.