Contentmarketeer

Lisse Braakhuis

Lisse is contentmarketeer binnen Webton. Ze schrijft teksten voor websites, social media en mailings, die ze vervolgens publiceert. Lisse bedenkt en schrijft moeiteloos social media berichten voor onze klanten, maar ook de social media kanalen van Webton worden door haar beheerd. Daarnaast is ze inzetbaar als fotograaf zodat er aan content geen enkel gebrek is!

Lisse & opleiding

In 2015 heeft Lisse haar bachelor Media, Informatie & Communicatie behaald. Dankzij deze opleiding weet ze hoe je verschillende media op de juiste manier inzet. Vooral in de praktijk heeft ze bij diverse media- en communicatiebedrijven geleerd hoe je tekst, beeld en techniek zo met elkaar combineert om precies het juiste verhaal te vertellen. Na deze opleiding volgde ze een tweejarig traineeship. Tijdens deze periode heeft ze alles geleerd over het communicatievak in de breedste zin van het woord. Met schrijven, content creëren én coördineren als haar favoriete bezigheid en specialiteit.

Lisse & vrije tijd

Lisse is een geboren avonturier met een creatieve geest. Altijd nieuwsgierig, met een open blik. Ze is gek op reizen en het ontdekken van nieuwe plekken, gewapend met haar spiegelreflexcamera. Inspiratie opdoen om mooie foto’s te maken of verhalen te vertellen doet ze liefst. Als Lisse niet op avonturenpad is vliegt de tijd voorbij met Pinterest, Spotify, een goede serie of documentaire, het lezen van blogs of een good old papieren magazine. Daarnaast wordt er natuurlijk gekletst en gefilosofeerd met vrienden onder het genot van een goed glas wijn of speciaalbiertje.