Copywriter

Jenneke Peters

Jenneke is SEO Copywriter en Content Marketeer binnen het Webton team. Dankzij haar gevoel voor taal en haar passie voor content creatie, schrijft Jenneke goede en prettig leesbare zoekmachine geoptimaliseerde teksten. Met haar teksten helpt Jenneke bedrijven om hoger te scoren in de zoekresultaten van Google.

Jenneke & opleiding

Jenneke heeft in 2015 de opleiding Media, Informatie & Communicatie (tegenwoordig beter bekend als Creative Business) aan Saxion Hogeschool in Enschede succesvol afgerond. Tijdens en na deze studie schreef zij verschillende teksten voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. De kennis en vaardigheden die ze daardoor heeft opgedaan, zet ze nu in om jou te helpen jouw doelgroep op de juiste manier aan te spreken en te voorzien van de juiste informatie.

Jenneke & vrije tijd

Jenneke is een grote dierenliefhebber. Ze maakt regelmatig lange wandelingen met haar hond en rijdt meerdere keren per week paard. Naast dat ze het gezellig vindt om bij te kletsen met vrienden en familie, kijkt ze graag een goede film en maakt ze met plezier af en toe een uitstapje.