Contentmarketeer

Elsemiek Stoeten

Elsemiek is voortdurend bezig met het schrijven en verbeteren van zoekmachine optimalisatie teksten. Daarbij zorgt ze voor goede leesbaarheid, correcte informatie en een aantrekkelijke schrijfstijl. Zo zorgt ze ervoor dat jouw klanten je bedrijf niet alleen vinden, maar ook een goed gevoel overhouden bij jouw bedrijf na het lezen van de informatie. Met ruime kennis van communicatiewetenschappelijke theorieën weet zij jouw doelgroep aan te spreken op een prettige manier die past bij jouw organisatie.

Elsemiek & opleiding

Elsemiek heeft in 2014 haar bachelor diploma Communicatiewetenschap behaald aan de Universiteit van Amsterdam. De benodigde theorieën, over het brengen van boodschappen aan verschillende doelgroepen, zitten dan ook nog vers in haar geheugen. Bij Webton vindt zij haar passie in het toepassen van deze theorieën in de praktijk, door het schrijven van prettig leesbare en aantrekkelijke teksten.

Elsemiek & vrije tijd

Elsemiek is een groot liefhebber van bordspellen, voornamelijk De Kolonisten van Catan en Risk. Haar weekend gaat dan ook vrijwel nooit voorbij zonder een spelletjesavond met vrienden. Daarnaast is er natuurlijk ook altijd tijd voor een drankje op het terras en is Elsemiek meerdere keren per week te paard te vinden in de bak of de bossen.