Designer

Dylan Kuipers

Dylan is designer bij Webton. Hij zorgt ervoor dat het ontwerp van websites aansluit bij de organisatie en dat de bezoeker van de website zijn weg goed kan vinden. Hij denkt vaak vanuit de bezoeker en past graag nieuwe technieken toe. Naast het ontwerpen van websites, beheert en onderhoudt hij deze ook in WordPress.

Dylan & opleiding

Dylan heeft de opleiding Media, Informatie & Communicatie aan de Saxion Hogeschool afgerond. Hier heeft hij veel kennis en vaardigheden opgedaan die hij in de praktijk toepast. Hij blijft altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van ontwerp en realisatie en past dit ook toe op projecten. Betrekt graag de doelgroep erbij en kijkt met een scherpziend oog naar het op te leveren werk.

Dylan & vrije tijd

In zijn vrije tijd geniet hij van het kijken naar de nieuwste films en series, luistert hij graag naar fijne (rock)muziek en schiet of voetbalt hij er flink op los op zijn spelcomputer. Probeert ieder jaar het festival Pinkpop te bezoeken waar veel van zijn geliefde muziek terug komt. Zo nu en dan loopt hij ook nog een stukje hard.