Accountmanager

Anke Heerze

Anke is account- en projectmanager bij Webton. Ze legt op professionele wijze het eerste contact met toekomstige opdrachtgevers en onderhoudt op persoonlijke manier het contact met reeds bestaande klanten. Tevens helpt ze bij de planning en coördinatie van de operationele activiteiten binnen het bedrijf. De afgelopen jaren heeft zij tientallen bedrijven geholpen aan een mooie nieuwe website met een mooie positie in zoekmachine Google.

Anke & opleiding

Anke heeft een diploma van de universitaire opleiding Communicatiewetenschap aan de Universiteit in Nijmegen op zak. Na deze master heeft ze haar brede interesse omgezet in het volgen van een tweede master Business Administration (Bedrijfskunde) aan de Universiteit Twente. Tevens heeft ze bij zowel kleine, lokale ondernemingen als multinationals ervaring opgedaan.

Anke & vrije tijd

Reizen, sporten, muziek en sociale contacten spelen de hoofdrol in Anke haar vrije tijd. Naast het bijkletsen met vrienden en vriendinnen op een terrasje, draagt ze ook haar steentje bij als vrijwilliger bij de volleybalvereniging.