01

Strategy

Om antwoorden te kunnen geven moeten we eerst de vragen onderzoeken. Aan de hand van een aantal sessies verzamelen we alle nodige informatie voor het opzetten van een solide strategie.

Merkstrategie

Bouwen aan een fundament waar je op kan leunen

In deze fase maken we scherpe keuzes voor de toekomst van jouw merk, je onderscheidende positionering én wat jouw merkidentiteit uniek maakt. We gebruiken de input uit de strategiesessie(s) voor het bepalen van de juiste merkstrategie. In stappen bouwen we aan een fundament waar jouw organisatie op kan leunen.

Meer over Merkstrategie

(Her)positionering

Fundamentele keuzes durven maken

Met de merkpositionering geven we aan wat een merk, ten opzichte van de concurrenten, relevant, onderscheidend en geloofwaardig maakt in de ogen van jouw doelgroep. We gaan samen op zoek naar de vraag; welke aspecten van de identiteit en de USP’s van de organisatie moeten worden benadrukt? Wat maakt jou beter dan jouw concurrenten?

Meer over (her)positionering

Merkidentiteit en -concept

Wees consistent en win het vertrouwen van jouw doelgroep

Een goede merkidentiteit is gebaseerd op eigenheid. Webton gelooft dat elke organisatie onderscheidend vermogen in zich heeft. Je merkidentiteit is wat jouw merk uniek maakt en zorgt ervoor dat je je onderscheidt ten opzichte van je concurrenten. Als jouw unieke verhaal staat als een huis, heb je de basis om verder te gaan met de concrete activatie en de verdere productie.

Het gaat bij het bouwen van merken om het winnen van het vertrouwen van jouw doelgroep. Consistentie is de helft van merken bouwen. Het is enorm belangrijk bij het creëren van merkherkenning. Meer weten over onze kijk op merkidentiteit?

Meer over merkidentiteit en -concept

Communicatiestrategie

Geef lading en betekenis aan je merk

Een goed communicatieconcept zorgt voor herkenbaarheid en eenduidigheid. Van hieruit zijn middelen eenvoudiger, vanuit het basisconcept, te ontwikkelen, zonder steeds opnieuw het wiel uit te vinden.

Meer over Communicatiestrategie

Online marketingstrategie

De juiste tools voor het beste online resultaat

Om onder de aandacht te komen van jouw doelgroep is het van groot belang om (ook) online zichtbaar te zijn. Met een gedegen online marketingstrategie brengen we jouw online zichtbaarheid naar een hoger niveau. Hierin maken gebruik van o.a. zoekmachine optimalisatie, marketing automation, social media marketing, Google ads en Linkbuilding.

Meer over Online marketingstrategie

We helpen graag

Onze mensen staan in de startblokken om je te adviseren.

Neem contact op met Vincent

STRATEGY DIGITAL DESIGN