Over ons bedrijf

Door de jaren is Webton gestaag gegroeid. Van het maken van websites op een studentenkamer (1999) naar een wat meer karakteristiek onderkomen. In mei 2016 is de van oorsprong Nederlands Hervormde kerk aan de Oelerweg 95 te Hengelo gekocht. Deze kerk had vroeger naast een religieuze functie ook een sociale rol. Mensen kwamen samen in de kerk, namen hier met elkaar de week door en leerden nieuwe mensen kennen. Deze sociale rol willen we graag in stand houden. Een website is naar ons idee namelijk niet langer meer alleen technisch vernuft!

We maken er iets moois van.

Als ondernemer leg je voor jezelf de lat hoog en daardoor, vaak onbewust, ook voor een ander.

Betrokkenheid, loyaliteit en prestaties zijn belangrijke aspecten bij de keuze voor nieuwe medewerkers of leveranciers. In het laatste geval spreek je zelfs liever van partners. Want als je iets toch niet alleen kunt, dan wel graag samen met mensen waar je echt van op aan kunt.

De online wereld is met recht een wereldwijd web, waarin je nu nog meer verstrikt lijkt te raken dan ooit te voren. De hoeveelheid aan diensten en producten die jouw business nieuwe kansen en mogelijkheden biedt, is enorm gegroeid, waarbij ook het antwoord op de vraag voor wát je precies bij wie moet zijn, steeds minder duidelijk wordt.

Responsive websites, Strategiebepaling, AdWords, CMS, linkbuilding, hosting, social media, noem maar op. Het één kan niet meer zonder het ander, lijkt het vaak.

Heb je het eigenlijk allemaal wel nodig? En dreig je ook hierbij verstrikt te raken in een netwerk van al die verschillende specialisten?

Hou het overzichtelijk. Kom gewoon eens praten met ons, de mensen van Webton.

Sponsoring

Creativiteit en teamwork, daar draait het om bij volleybal. Met solisten en een eenvoudige aanpak kom je niet ver. Dat is voor ons de link tussen volleybal en ons werk als website bouwers. Sinds 2008 geven we dat concreet invulling door als hoofdsponsor van volleybalvereniging Webton Hengelo op te treden. Volleybal is een mooie metafoor hoe wij tegen ons werk aankijken. Teamwork en elkaar blind kunnen vinden zijn noodzakelijk voor het behalen van successen. Een goed team is sterker dan alle individuen bij elkaar.

Happy Work

Webton bestaat sinds 1999. Door de jaren heen is de markt veranderd en hebben wij ook onze dienstverlening hierop aangepast. In 2016 hebben we extra aandacht besteed om samen met het gehele Webton team te bepalen welke kant we op willen, waarom doen we eigenlijk wat we doen en waar zijn we goed in?

Onze filosofie is dat bepalen en varen van de koers absoluut niet iets is dat een ondernemer alleen kan, wij zijn immers met elkaar Webton. Met plezier naar het werk gaan en na een werkdag opnieuw met een energiek en voldaan gevoel terugkeren naar huis, staat bij Webton hoog in het vaandel.

Uit onderzoek blijkt dat gelukkige medewerkers meer betrokken, creatiever en ondernemender zijn. Daarom besteden we bij Webton veel aandacht aan de mensen en bewaakt Sasja Abbenhues (Chief Happiness Officer) dat het team met plezier naar het werk komt en vol energie weer naar huis keert. Zorgen dat iedereen met passie een bijdrage levert aan het digitale succes van onze opdrachtgevers, is wat haar drijft. In 2017 heeft ze Webton begeleid bij de transitie Happy Work Webton. En ook in 2018 houdt ze het thema Happy Work op de agenda!

Sasja Abbenhues

Dit project is mede mogelijk gemaakt door het Europees Sociaal Fonds van de Europese Unie.