Nieuwsbriefmodule

De Webton Nieuwsbrief Manager is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Een gebruiksvriendelijk en betaalbaar marketingplatform voor het maken en verzenden van nieuwsbrieven per e-mail. Een no-nonsense, maar wel geavanceerde e-mailmarketing tool waarmee jij jouw klantloyaliteit verhoogt en jouw verkopen stimuleert.

Verstuur jouw nieuwsbrief op een professionele manier!

Als gebruiker heb je een eigen online account waarin je zelf jouw contactgegevens, verzendingen en statistieken beheert. Onze ontwerpers zorgen ervoor dat jouw nieuwsbrief 1 op 1 aansluit op het design van je website. Zo treed je met dezelfde huisstijl naar buiten. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwsbrief van informatie voorzien. Het toevoegen van inhoud werkt kinderlijk eenvoudig. Dit kun je middels een handige online tool helemaal zelf doen. Bekijk hier onze folder met daarin onder andere mogelijkheden en prijzen.

Neem eens contact met ons op voor een gratis demo!

nieuwsbrief statistieken

 

Ben je op zoek naar een gebruiksvriendelijk en betaalbaar systeem voor het ontwerpen en verzenden van nieuwsbrieven per e-mail? Dan is de Webton Nieuwsbrief Manager de oplossing die je zoekt. Deze nieuwsbriefmodule is speciaal ontworpen voor kleine en middelgrote bedrijven. Dankzij de Webton Nieuwsbrief Manager wordt het een stuk eenvoudiger om professionele nieuwsbrieven te versturen naar (potentiele) klanten.

Wat is de Webton Nieuwsbrief Manager exact?

De Webton Nieuwsbrief Manager is een geavanceerd, maar ook gebruiksvriendelijk e-mail marketing tool. Dankzij deze tool wordt het heel eenvoudig om zelf nieuwsbrieven naar jouw (potentiele) klanten te verzenden. Door deze nieuwsbriefmodule te gebruiken, kun je jouw klantloyaliteit en verkoopcijfers verhogen.

drag en drop editor nieuwsbrief

Waarom kiezen voor de Webton Nieuwsbrief Manager?

Er is een aantal redenen waarom onze klanten kiezen voor de Webton Nieuwsbrief Manager. We benoemen ze hieronder.

Een nieuwsbrief op maat

Met behulp van onze What you see is what you get editor bouw je eenvoudig zelf helemaal een nieuwsbrief op. Je kunt dankzij deze editor ook een al bestaand sjabloon gebruiken en deze in een paar simpele stappen aanpassen. Dankzij de vele mogelijkheden kun je de nieuwsbrief compleet in de huisstijl van jouw bedrijf maken. Hierdoor sluit de nieuwsbrief naadloos aan op jouw andere communicatie-uitingen.

Deel de nieuwsbrief eenvoudig met de rest van wereld

De Webton Nieuwsbrief Manager maakt van elke nieuwsbrief een webversie. Deze versie is voor iedereen toegankelijk. Hierdoor kun je jouw nieuwsbrief eenvoudig delen via jouw sociale mediakanalen of op jouw website plaatsen.

Verbeteringen en updates worden automatisch doorgevoerd

Wij zijn continue bezig met het verbeteren en het verder ontwikkelen van onze producten en diensten. Dit geldt ook voor de Webton Nieuwsbrief Manager, waardoor we je in deze tool steeds meer kunnen aanbieden. De technische updates worden automatisch aangeboden en verwerkt in de tool.

Upload eenvoudig bestanden naar de nieuwsbrief toe

Wil je graag bestanden zoals afbeeldingen of zelfs Word documenten aan jouw nieuwsbrief toevoegen? In de Webton Nieuwsbrief Manager kun je dat heel eenvoudig doen.

Houd eenvoudig de statistieken bij

Wanneer je een nieuwsbrief per e-mail hebt verstuurd, is het uiteraard essentieel om te kunnen zien welke resultaten er zijn geboekt. Hoeveel mensen de nieuwsbrief hebben gelezen en welke onderwerpen zij (het meeste) aanklikten, is gewoon in de statistieken terug te zien.

Importeer e-mailadressen met een paar muisklikken

Ook het importeren van e-mailadressen vanaf je computer gaat heel eenvoudig in onze tool. Zelfs een grote hoeveelheid e-mailadressen heb je binnen slechts een aantal muisklikken geïmporteerd.

Onze helpdesk staat 5 dagen in de week voor je klaar

Maak je gebruik van de Webton Nieuwsbrief Manager, maar loop je ergens tegenaan? Dan kun je van maandag tot en met vrijdag bij onze helpdesk terecht.

webton nieuwsbriefmodule

Bekijk onze folder of vraag een gratis demo aan!

Door de Webton Nieuwsbrief Manager te gebruiken, kun je heel eenvoudig professionele nieuwsbrieven maken en versturen. Ben je benieuwd geworden naar deze tool? Bekijk dan hier onze folder met daarin alle mogelijkheden en prijzen. Of neem contact met ons op voor een gratis demo.