De gratis SEO Scan. Vraag ‘m aan!

Met de gratis SEO Scan van Webton kun je snel een goed beeld krijgen van hoe je website in de zoekmachine Google presteert. De SEO Scan analyseert je website op meer dan 40 punten en legt je haarfijn uit hoe je hoger kunt scoren in de zoekmachines. Wij mailen je binnen 24 uur een complete analyse met de feiten, tips en nog veel meer. Vul het onderstaand formulier in, om de gratis SEO Scan aan te vragen.

Gratis SEO Scan

Meer informatie over de scan

SEO en gebruiksvriendelijkheid

De SEO Scan geeft een overzicht van de belangrijkste factoren die de SEO en gebruiksvriendelijkheid van je website beïnvloeden. De scan maakt gebruik van een complex algoritme dat maar liefst 50 verschillende criteria meeneemt om te bepalen hoe goed je site geoptimaliseerd is. Wanneer blijkt dat een of meerdere van deze factoren de gemiddelde score van je website omlaag halen, weet je welke onderdelen van je website gericht aangepakt moeten worden om hoger te scoren in Google.

Sociale impact

Voorbeelden van aspecten die in de gratis SEO Scan gemeten worden zijn sociale impact, mobiele weergave en laadtijden. Sociale impact betreft de mate waarin een bedrijf online vertegenwoordigd is op sociale netwerken zoals Facebook, Google+ en Twitter. Het creëren van interactie met de doelgroep via sociale media zal de website laten stijgen in de zoekresultaten en de bezoekersaantallen verhogen.

Mobiele weergave

Steeds meer mensen bezoeken websites vanaf een mobiel apparaat zoals een tablet of een smartphone. Ook op deze verscheidenheid aan apparaten en schermformaten moet een website goed worden weergegeven. Is dat bij je huidige website niet het geval? Webton kan je website responsive maken.

Laadtijden

De snelheid van een website is een belangrijke ranking factor in het algoritme van Google. Hoe sneller een website, hoe groter de kans dat deze een hoge positie in de zoekresultaten zal behalen. Daarnaast geldt ook: hoe sneller een website, hoe langer de bounce rate zal zijn: het percentage bezoekers dat een webpagina vroegtijdig wegklikt. Laadt een website juist erg snel? Dan zullen bezoekers sneller nog eens terugkeren en andere pagina’s op de site bekijken.

Meer informatie

Hierboven worden slechts enkele voorbeelden genoemd van belangrijke ranking factoren. Wil je meer informatie of een volledig overzicht van alle aspecten die een rol spelen? Wij mailen je binnen 24 uur een complete analyse met de feiten, tips en nog veel meer. Bekijk het aanvraagformulier bovenaan deze pagina.