WandenPlafondSpuiten.nl

WandenPlafondSpuiten.nl is dé specialist in stucen, spackspuiten en het airless latex spuiten van muren en plafonds. Al 25 jaar verzorgt het vakbedrijf van oprichter Dan Knijf elke denkbare wand- en plafondafwerking tegen een voordelige prijs. Dat gebeurt voor steeds meer klanten in Nederland en België, mede door een succesvolle Google Ads-campagne die via Webton nu ongeveer een half jaar loopt.

Keuze voor Webton

Binnen zijn bedrijf is Dan hoofdverantwoordelijk voor de marketing en al vele jaren haalt hij succesvol leads binnen. Tegenwoordig verloopt de leadgeneratie vooral via online kanalen en daarom besloot hij in zee te gaan met een online marketingpartner. De keuze viel op Webton, dat als specialist in diensten zoals Google Ads al mooie resultaten heeft neergezet voor honderden klanten.

Stijgend aantal aanvragen

De Google Ads-campagne vanuit Webton ging ongeveer een half jaar geleden van start en volgens Dan waren de resultaten direct veelbelovend: “We gingen echt als een speer. Het aantal aanvragen voor WandenPlafondSpuiten.nl werd zelfs zo hoog, dat we besloten om de advertentiecampagne tijdelijk stop te zetten. We merkten in die tijd ook dat onze vindbaarheid in de organische zoekresultaten verbeterde; iets waar we hard voor hadden gewerkt. Het is een luxepositie als je het aantal advertenties kunt terugschroeven doordat je ook organisch hoog scoort in de zoekmachine.”

Nieuwe advertentiecampagne voor stucwerk

Naast het verbeteren van de organische vindbaarheid, richtte Dan zich ook op conversieoptimalisatie van zijn cornerstone pagina’s. “Een pagina moet immers niet alleen goed vindbaar zijn, maar moet mensen ook stimuleren om zo snel mogelijk een aanvraag in te dienen.” Inmiddels heeft de eigenaar net als zijn collega’s in het vakgebied rond de vakantieperiode een wat rustiger tijd achter de rug. “We hebben de advertenties daarom weer aangezet en zijn momenteel alweer bezig met een nieuwe campagne voor stucwerk.”

Resultaten van de samenwerking

Al met al is Dan bijzonder tevreden over de samenwerking met Webton. “Zowel over de kwaliteit van de uitgevoerde werkzaamheden als de resultaten van de Google Ads-campagnes.

Ads-specialist Bas heeft tot nu toe supergoed werk geleverd en de samenwerking verloopt bijzonder prettig. Ik kijk dan ook uit naar onze nieuwe campagne die deze maand de lucht in gaat!”
Dan
Eigenaar

Ik help je graag

Ik sta in de startblokken om je te adviseren.

Neem contact op met Bas

STRATEGY DIGITAL DESIGN