Website offerte

Bij Webton is het mogelijk om in enkele minuten een gratis website offerte op te vragen. Wij stellen je enkele vragen waarna het mogelijk is jou een goede webdesign prijs te offreren. Zo zijn de hoeveelheid webpagina’s van belang op de prijs, maar ook of je bijvoorbeeld de huisstijl digitaal in je bezit hebt. Via een checklist met vragen kunnen we jou zo na enkele minuten een prijsindicatie afgeven. Op deze manier geven wij enkele website offertes per week af.

Het aanvragen van een webdesign offerte verbindt je tot niets

De webdesign offerte die Webton uitbrengt is gebaseerd op een uurtarief van 85 euro (ex BTW). De offerte is 100% gratis en vrijblijvend. Onderaan de offerte staat een fixed-price genoemd, zodat er na de tijd geen extra kosten op je dak komen. De offerte van Webton kenmerkt zich door de volgende facetten:

  • In de website offerte wordt exact beschreven aan welk technisch vernuft de website gaat voldoen
  • De uiteindelijk prijs is gebaseerd op een fixed price
  • De fases van het website proces worden duidelijk beschreven
  • In elke fase wordt duidelijk aangegeven wat we van de klant verwachten en wat Webton moet doen
  • In de offerte wordt een post meegenomen voor een hoge positie in Google
  • In de offerte wordt een post meegenomen voor responsive webdesign
  • De betalingsafspraken worden tevens per fase duidelijk in de website offerte vermeld
  • De planning in dagen en weken die gevolgd gaat worden om de website te realiseren
  • De algemene voorwaarden worden in PDF separaat aan jou verstuurd

Bereken de kosten van je nieuwe website

Een website laten bouwen bij Webton kan al tegen zeer lage kosten. Onze webdesigners zijn ervaren specialisten die uitermate efficiënt werken. De prijzen van Webton variëren hierdoor van slechts 4.500 euro voor een relatief eenvoudige website op maat tot 10.000 euro voor grootschalige en complexe sites met geavanceerde functionaliteiten. Is haast geboden? Al binnen 14 dagen na goedkeuring van de offerte laten wij de eerste opzet van je nieuwe website zien.

indicatief
3010,-

Mail mij dit overzicht

Vooraf duidelijkheid over de prijs van de website

Besluit je bij Webton een prijsopgaaf aan te vragen dan hoef je niet bang te zijn dat je verplichtingen met ons aan gaat. De website offerte is vrijblijvend en kun je desgewenst vergelijken met andere website bouwers. Neem eens contact op met onze binnendienst zodat wij je snel kunnen voorzien van een gratis prijsvoorstel inzake een website en webdesign offerte.

 

Wat is de prijs als je door Webton een website laat maken?

De prijs van een website loopt sterk uiteen. Van te voren is het moeilijk te zeggen of een website 2.750 euro kost of dat je meer moet denken aan 5.000 euro. Een gemiddelde website kost 2.750 euro. Indien je bij ons een web design offerte aanvraagt, kunnen wij jouw wensen inventariseren en kunnen wij zeer duidelijk zijn in de uiteindelijk prijs die aan ons betaalt als je besluit door Webton jouw nieuwe site te laten maken.