Content marketing

Content marketing is een belangrijke spil in je online marketing strategie. Het is noodzakelijk om topposities in Google te behalen, zorgt voor een sterke band met je doelgroep en draagt op verschillende manieren bij aan het genereren van nieuwe leads voor je bedrijf.

Content marketing voor een betere vindbaarheid in Google

Google houdt van websites met actuele informatie. Regelmatig nieuwe content publiceren is daarom goed voor je vindbaarheid in de zoekmachine. Denk hierbij bijvoorbeeld aan blogartikelen, maar ook aan on-site SEO-teksten. Voor een maximaal resultaat kunnen we deze pagina’s niet alleen voor je schrijven, maar ook door middel van linkbuilding versterken.

Content marketing voor leadgeneratie

Maar content marketing gaat verder dan dat. Onze content marketeers schrijven ook e-books en whitepapers en plaatsen deze op diverse kanalen voor leadgeneratie. Bevindt een lead zich na het downloaden hiervan in een van onze marketing automation tools? Dan triggeren we hem of haar in de dagen erna met doelgerichte e-mails om over te gaan tot aanschaf van jouw dienst of product.

De mogelijkheden van content marketing zijn voor ieder bedrijf anders. In een online marketing consult brengen we de exacte kansen voor jouw bedrijf in kaart.

Ik help je graag

Ik sta in de startblokken om je te adviseren.

Neem contact op met Joshua

STRATEGY DIGITAL DESIGN