Content marketing

Het actualiseren van je website wordt steeds belangrijker voor Google. Het aanbrengen van externe links is belangrijk (linkbuilding), maar op het moment dat inhoudelijk je website niet verandert, zal Google je website minder goed waarderen. Het mes snijdt dus aan twee kanten. Externe links naar je website aanbrengen én wekelijks je website verversen met nieuwe teksten, vormen de basis voor topposities in Google.

Het verversen van je website middels vakkundig geschreven teksten wordt ‘content marketing’ genoemd. We merken dat veel ondernemers er niet aan toekomen om elke week een nieuw stuk tekst te schrijven over hun product, marktontwikkeling, nieuwe klanten, etc. Daarom willen we de content marketing graag voor jou uit handen nemen. Bekijk hier onze 3 abonnementen waarmee wij voor jou de content marketing uit handen kunnen nemen:

1. Brons

€65,- per maand*

Schrijven van 1 uniek blogartikel per maand.

Indien gewenst plaatsing op website en social media kanalen inbegrepen.

2. ZilverMeest verkocht

€120,- per maand*

Schrijven van 2 unieke blogartikelen per maand.

Indien gewenst plaatsing op website en social media kanalen inbegrepen.

3. Goud

€225,- per maand*

Schrijven van 4 unieke blogartikelen per maand – 1 per week.

Indien gewenst plaatsing op website en social media kanalen inbegrepen.

*Tarieven zijn excl. 21% BTW, minimale contractduur 1 jaar, opzegtermijn 1 maand, facturatie halfjaarlijks.

De meerwaarde van content marketing

Onze professionele tekstschrijver zorgt ervoor dat hij zich inleest in je bedrijf en schrijft (twee)wekelijks een goed artikel welke op je website geplaatst wordt. Op deze manier wordt je website continu van nieuwe content voorzien, hetgeen zal zorgen voor een algehele verbeterde ranking in Google. Men zegt niet voor niets: “Content is King!”