Content marketing

De actualiteit van een website wordt steeds belangrijker voor Google. Als je de inhoud van jouw site niet regelmatig verandert, zal deze minder hoog scoren in de zoekmachine. Naast het aanbrengen van externe links (linkbuilding), is regelmatig verversen met nieuwe content noodzakelijk om topposities in Google te behalen.

Het wekelijks actualiseren van je website met vakkundig geschreven teksten wordt ‘content marketing’ genoemd. Wij merken dat de meeste ondernemers er echter niet aan toe komen om elke week nieuwe artikelen te schrijven over producten en relevante marktontwikkelingen. Webton neemt jou de content marketing daarom graag uit handen. Bekijk hieronder onze 3 abonnementen:

1. Brons

€80,- per maand*

Schrijven van 1 uniek blogartikel per kalendermaand.

Plaatsing op website inbegrepen (indien gewenst).

2. ZilverMeest verkocht

€150,- per maand*

Schrijven van 2 unieke blogartikelen per kalendermaand.

Plaatsing op website inbegrepen (indien gewenst).

3. Goud

€280,- per maand*

Schrijven van 4 unieke blogartikelen per kalendermaand.

Plaatsing op website inbegrepen (indien gewenst).

*Tarieven zijn excl. 21% BTW, minimale contractduur 1 jaar, opzegtermijn 1 maand, facturatie halfjaarlijks.

De meerwaarde van content marketing

Onze professionele tekstschrijver zorgt ervoor dat hij zich inleest in je bedrijf en schrijft (twee)wekelijks een goed artikel welke op je website geplaatst wordt. Op deze manier wordt je website continu van nieuwe content voorzien, hetgeen zal zorgen voor een algehele verbeterde ranking in Google. Men zegt niet voor niets: “Content is King!”

De teksten worden door onze professionele tekstschrijver geoptimaliseerd voor online communicatie en houden rekening met de fundamentele richtlijnen van Google (denk aan het benoemen van een belangrijk woord in de titel van de pagina, hoofd- en tussenkopjes). Om u volledig te ontzorgen zullen wij (indien gewenst) de geschreven content ook op uw website plaatsen.

Toch liever zelf doen?

Bekijk hier onze handleiding inzake content marketing.

Deel deze pagina!