Introductie casus Waarbeek Zalen & Events

Voor Waarbeek Zalen & Events heeft Webton een sfeervolle en herkenbare website gemaakt. De site geeft een uitstekende impressie van de feestlocatie en biedt heldere informatie voor bezoekers.

Probleemstelling

Waarbeek Zalen & Events is een bekende feestlocatie in Twente die voor elke groep een geschikte ruimte heeft. Met een grote feestzaal, stijlvol restaurant, bruin café en diverse andere faciliteiten is het de ideale plek voor bruiloften, feesten en partijen. De nieuwe website moet de unieke sfeer en mogelijkheden dan ook goed aan de bezoeker overbrengen.

Bij de keuze voor een nieuwe websitebouwer wil Waarbeek Zalen & Events niet over één nacht ijs gaan. Wel heeft het bedrijf in het verleden al goede ervaringen met Webton opgedaan. Na zorgvuldig beraad en vruchtbaar overleg is dit dan ook de partij met wie het bedrijf in zee gaat.

Case: Waarbeek Zalen & Events

Oplossing

Op verzoek van Waarbeek Zalen & Events maakt Webton een website met een ontwerp dat de paarse huisstijlkleur van de oude site grotendeels intact laat. De websitebouwer voegt hier de complementaire kleur oranje aan toe en creëert zo een warme maar toch moderne uitstraling.

Bijzondere aandacht op de website verdient de Impressiepagina. Bezoekers kunnen hier onder meer een bedrijfsvideo en foto’s van eerdere feesten bekijken. Daarnaast biedt de onderscheidende 360° virtuele tour de mogelijkheid om virtueel door de feestlocatie heen te lopen. Zo ontstaat er direct een goede indruk van de sfeer en mogelijkheden.

Case: Waarbeek Zalen & Events

Webton heeft goed geluisterd naar onze wensen en deze prima vertaald naar een erg mooi design. De lijntjes zijn kort en vragen van onze kant worden altijd correct en snel beantwoord. Wij hebben de samenwerking als zeer prettig en helder ervaren.

sitto

Sitto Mutlu
Waarbeek Zalen & Events

BEKIJK WEBSITE

Case: Waarbeek Zalen & Events

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.