Introductie casus Voicedata

Voor Voicedata heeft Webton in samenwerking met ontwerpbureau Vazquez een nieuwe website gemaakt. De site laadt snel in, heeft een toegankelijk ontwerp en versterkt de bedrijfsidentiteit.

Probleemstelling

Voicedata is actief als VoIP-provider op het gebied van zakelijke telecom en biedt daarnaast andere diensten waaronder DSL, Fiber, GSM en Corporate Numbers. De nieuwe website moet zorgen voor een verbetering van conversie rondom het dienstenaanbod en de identiteit van Voicedata in lijn met de nieuwe huisstijl versterken.

In de zoektocht naar een geschikte websitebouwer is Webton een voor de hand liggende keuze. Voicedata heeft al goede ervaringen met Webton op het gebied van linkbuilding en deelt de visie op het gebied van SEO. Dat is belangrijk, want een goede opbouw van broncode is een essentiƫle voorwaarde om met een website hoog te scoren in Google.

Case: Voicedata

Oplossing

Op verzoek van Voicedata maakt Webton een betrouwbare en professionele website die aan de strengste eisen voldoet. Het door reclamebureau Vazquez ontworpen design en de door Voicedata aangeleverde content worden in korte tijd omgezet tot een soepel draaiend eindproduct.

Met name de snelheid en kwaliteit van de broncode zijn volgens Voicedata het vermelden waard. Dankzij vaste contacten, korte lijnen en uitstekende communicatie heeft het totale traject minder lang geduurd dan verwacht; in slechts twee weken tijd heeft Webton de website opgeleverd!

Case: Voicedata

Webton is al jaren onze partner voor linkbuilding en ook bij het maken van de nieuwe website is de samenwerking uitstekend verlopen. Met name de kundigheid en snelheid van de support en de communicatie van de gehele organisatie is uniek te noemen. Ik zeg dan ook: ga vooral zo door, jullie zijn voor veel designbureaus de ideale partner voor het programmeren en onderhouden van websites.

xander dekker

Xander Dekker
Voicedata

BEKIJK WEBSITE

Case: Voicedata

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.