Introductie casus Prove2Move

Voor Prove2Move heeft Webton een nieuwe website gemaakt. De site heeft een vertrouwde uitstraling, biedt een korte route naar de gezochte informatie en zorgt voor een herkenbare koppeling met het productaanbod.

Probleemstelling

Prove2Move ontwikkelt en levert hoogwaardige examenproducten voor opleidingen op het gebied van zorg, welzijn, entree, dienstverlening en sociaal werk. De nieuwe website moet het gebruikersgemak verbeteren aan de hand van eerdere feedback van relaties. Tegelijkertijd moet deKennistoetsenbank in de nieuwe site worden geïntegreerd, maar moet de vertrouwde uitstraling behouden blijven.

Al sinds 2010 werkt Prove2Move samen met Webton en in deze 7 jaar zijn de ervaringen louter positief. Contact met de klantenservice verloopt uitstekend en vragen worden snel en adequaat beantwoord. De prettige samenwerking is doorslaggevend om ook de nieuwe website door Webton te laten maken. Er is een klik!

Case: Prove2Move

Oplossing

Op verzoek van Prove2Move maakt Webton een moderne website die voor de bezoeker snel is te navigeren. Klanten kunnen examens makkelijk inzien en informatie over deKennistoetsenbank of de Training voor beoordelaars is in een handomdraai te vinden. Daarbij helpt het de bezoeker dat alle onderdelen, inclusief examens en keuzedelen, herkenbaar zijn aan de illustraties uit examenmappen.

Geheel nieuw op de website is het gedeelte dat gaat over deKennistoetsenbank. Met weinig tekst en veel informatieve filmpjes ziet iedereen in één oogopslag wat de voordelen zijn van samenwerking met deKennistoetsenbank.

Case: Prove2Move

Webton heeft goed gekeken naar onze wensen, denkt met ons mee en is volledig op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van websites. In deze wereld van snelle verandering is dit een absolute must. Webton heeft mij als functioneel beheerder bovendien fantastische tips gegeven, waardoor ik nog beter en efficiënter kan werken. Denk bijvoorbeeld aan het archiveren van afbeeldingen en het veilig inloggen op de website. Ik kijk dan ook terug op een prettige samenwerking!

brunel kuilder

Brunel Kuilder
Prove2Move

BEKIJK WEBSITE

Case: Prove2Move

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.