Introductie casus Oxilion

Voor Oxilion heeft Webton een nieuwe website gemaakt. De site kenmerkt zich door een overzichtelijk ontwerp en is eenvoudig up-to-date te houden.

Probleemstelling

Oxilion biedt verschillende oplossingen op het gebied van webhosting en gerelateerde diensten. De nieuwe website moet mensen informeren over de dienstverlening en daarnaast beschikken over een simplistischer ontwerp dan de vorige. De bedoeling is om zo de toegankelijkheid te vergroten en met de site een breder publiek aan te spreken.

Na zorgvuldig wikken en wegen besluit Oxilion in zee te gaan met Webton als websitebouwer. De oude website is weliswaar gemaakt door een andere partij, maar de offerte van Webton is simpelweg beter. Ook verloopt het contact vanaf het begin erg prettig en komt Webton er in de vergelijking op het gebied van service en dienstenaanbod goed uit.

Case: Oxilion

Oplossing

Op verzoek van Oxilion maakt Webton een moderne website met een professioneel en overzichtelijk ontwerp. De site voldoet aan alle eisen en zit ook op technisch vlak goed in elkaar. Aan ‘de achterkant’ is veel gesleuteld, waardoor het voor medewerkers makkelijker dan ooit is om de website zelf up-to-date te houden.

Oxilion neemt bij Webton ook een CMS-servicecontract af, wat ervoor zorgt dat het gebruikte Content Management Systeem snel en soepel draait. Webton voorziet plugins regelmatig van verbeteringen en updates, waardoor de website te allen tijde veilig blijft. Dit werkt erg prettig voor Oxilion.

Case: Oxilion

We zijn erg tevreden over Webton. De manier van communiceren is bijzonder prettig. Als ik iets vraag, wordt dat direct opgepakt door alle afdelingen. Webton inventariseert onze wensen goed en koppelt iedere keer op een nette manier terug. De doelstellingen voor de website zijn grotendeels bereikt, maar het blijft een ‘work in progress’. Ik heb er alle vertrouwen in dat toekomstige uitdagingen voor de website ook goed worden opgepakt.

neelke kok

Neelke Kok
Oxilion

BEKIJK WEBSITE

Case: Oxilion

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.