Introductie casus HST

Voor HST heeft Webton een ‘werken bij’ website gemaakt. Het ontwerp is gebaseerd op veel visuele content en is daarnaast ook gebruiksvriendelijk opgebouwd, zodat iedere bezoeker er zijn of haar weg op vindt.

Probleemstelling

Familiebedrijf HST is een allround logistiek dienstverlener voor (inter)nationaal wegtransport, warehousing en zee- en luchtvracht. HST Groep wilde een aparte ‘werken bij’ website om de vacatures en alles wat omtrent werken bij HST aan bod komt, beter onder de aandacht te brengen. De website moet sollicitanten een beter beeld en gevoel geven over wie HST is, wat ze doen en wat werken bij HST inhoudt. Bovendien moet de website sollicitanten enthousiasmeren om bij HST te willen werken.

Webton staat in regio Twente goed bekend en na enkele gesprekken besluit HST om met Webton in zee te gaan. “Het voelde bij het eerste kennismakingsgesprek al goed. Achteraf gezien is de samenwerking met Webton een goede keuze geweest”, aldus Ilse Oude Luttikhuis, Marketing & Communicatiemedewerker bij HST.

Case: HST

Oplossing

Op verzoek van HST ontwerpt Webton een gebruiksvriendelijke website dat is gebaseerd op veel visuele content. Daarnaast komen op de website alle facetten aan bod die voor een ‘werken bij website’ belangrijk zijn. Zo kunnen sollicitanten kennismaken met een aantal teamleden van HST, laagdrempelig solliciteren en eenvoudig navigeren naar openstaande vacatures.

Case: HST

De wensen van HST heeft Webton goed doorgevoerd in de website. Er werd actief meegedacht en het contact verliep gedurende het gehele proces zeer goed. Overal werd snel op gereageerd en alles was duidelijk. Wij kijken positief terug op de goede samenwerking met Webton. Mede daardoor mag het eindresultaat er zeker wezen. Tot nu toe heeft de website al veel positieve geluiden ontvangen, dus ik denk dat we wel kunnen zeggen dat de doelstelling is bereikt.

Ilse Oude Luttikhuis

Ilse Oude Luttikhuis
Marketing & Communicatiemedewerker bij HST

BEKIJK WEBSITE

Case: HST

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.