Introductie casus Hotel 't Kruisselt

Voor Hotel ’t Kruisselt heeft Webton een nieuwe website gemaakt. De site ademt de unieke sfeer van het hotel en draagt hiermee bij aan het realiseren van meer bezoekers en online boekingen.

Probleemstelling

Hotel ’t Kruisselt is een gastvrij hotel met een prachtige ligging in Twente. De oude site voldoet echter niet meer aan de wensen van de moderne tijd. De nieuwe site moet de identiteit daarom zowel in tekst als beeld weerspiegelen en zich kenmerken door een toegankelijke, sfeervolle uitstraling.

Na het opvragen van offertes bij verschillende websitebouwers, komt Webton op het gebied van prijs en advies als beste partij naar voren. Ook het uitgebreide advies, de hands-on mentaliteit en het fijne contact vallen op.

Case: Hotel ’t Kruisselt

Oplossing

Webton gaat aan de slag en creëert in relatief korte tijd een eindproduct dat aan alle verwachtingen voldoet. De nieuwe website kenmerkt zich door een logische opzet, een rustig ontwerp en mooie beelden. Belangrijke informatie is in één oogopslag zichtbaar en boeken kan snel en eenvoudig.

Naast de ontwikkeling van de nieuwe website, verzorgt Webton ook linkbuilding voor Hotel ’t Kruisselt. Online vindbaarheid is immers cruciaal om nieuwe bezoekers en gasten aan te trekken. De website draait inmiddels 8 maanden en zowel het aantal paginabezoeken als online boekingen is gestegen.

Case: Hotel ’t Kruisselt

Wij zijn zeer content met onze keuze voor Webton. Van vaste gasten krijgen we regelmatig complimenten over de nieuwe site, waarvan het design naadloos aansluit op onze wensen. Het CMS is goed te beheren en bij grotere aanpassingen wordt er snel gereageerd. De samenwerking met Rogier en Dennis is uitstekend.

Linda Piening Hotel 't Kruisselt casus Webton

Linda Piening
Hotel ’t Kruisselt

BEKIJK WEBSITE

Case: Hotel ’t Kruisselt

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.