Introductie casus Finovion

Voor Finovion heeft Webton een nieuwe website gemaakt. De site is volledig mobielvriendelijk, helpt bezoekers gericht en is hierdoor méér dan alleen een online visitekaartje.

Probleemstelling

Finovion is een financieel adviesbureau met franchiseformule. De nieuwe website moet daarom zowel klanten als potentiële franchisenemers aanspreken. Het bureau zoekt een websitebouwer met een pragmatische aanpak die tijdens het hele traject goed meedenkt.

De keuze valt op het team van Webton, dat na goed overleg met veel enthousiasme een mobielvriendelijk ontwerp presenteert. Het communicatieteam van Finovion krijgt daarnaast waardevol advies over zaken als structuur, navigatie en informatievoorziening.

Case: Finovion

Oplossing

De nieuwe website wordt met veel plezier ontwikkeld en dit is ook duidelijk terug te zien in het eindresultaat. De bezoeker wordt gericht geholpen en kan onder meer contact leggen, een kantoor in de buurt zoeken of direct zijn tarief berekenen met een speciaal door Webton ontwikkelde tool.

Omdat een goede vindbaarheid in Google tegenwoordig van groot belang is, ontplooit Webton ook linkbuilding activiteiten voor de website. Samen met het nieuwe webdesign draagt dit bij aan het online succes van Finovion.

Case: Finovion

Finovion is erg tevreden over Webton. Dit komt omdat er uitstekend wordt meegedacht en er bij Webton altijd voldoende bereidheid bestaat om wijzigingen door te voeren, die noodzakelijk zijn om de website succesvol te laten zijn. Immers het is bijna onmogelijk om vooraf alles in detail te bespreken. Mijn complimenten Webton en dan vooral “rots in de branding” Dennis.

Wichard Hendriks Finovion casus Webton

Wichard Hendriks
Finovion

BEKIJK WEBSITE

Case: Finovion

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.