Introductie casus De Commanderij

Voor het nieuwbouwproject De Commanderij heeft Webton een nieuw logo en een nieuwe website gemaakt. Het logo en de website zijn rustig, groen en sierlijk; net zoals het eindresultaat van het nieuwbouwproject zal zijn.

Belangrijke schakel in het proces

De Commanderij is een nieuwbouwproject in de gemeente Brummen. Namens deze gemeente, begeleidt makelaarskantoor Landerijenbureau Kromhof-Pullen de verkoop van 10 kavels. Een belangrijk onderdeel van dit proces is de website. De website moet niet alleen informatief zijn, maar ook op een sfeervolle manier de 10 riante kavels die te koop staan onder de aandacht brengen bij potentiële kopers. Bovendien moeten geïnteresseerden via de website gemakkelijk in contact kunnen komen met Kromhof Pullen.

“Webton was al langer bij ons in beeld en kwam op ons over als een prettige, efficiënt werkende partij”, aldus Irene Leusink van Kromhof Pullen.

Case: De Commanderij

Origineel en effectief

De medewerkers van Webton hebben het mogelijk gemaakt dat geïnteresseerden niet alleen via tekst en beeld maar óók door middel van een interactieve kaart over de 10 kavels worden geïnformeerd. Dit is niet alleen een originele manier om kavels online aan te bieden, maar ook nog eens erg effectief. Door op de interactieve kaart op een beschikbare kavel te klikken, kan een geïnteresseerde namelijk alle details erover inzien. Zelfs elke bezienswaardigheid die op De Commanderij aanwezig is (bijvoorbeeld het aangelegde voedselbos), is tot in detail te bekijken. Tevens komt men, door middel van contactformulieren die op diverse plekken op de website staan, eenvoudig in contact met Kromhof-Pullen.

Case: De Commanderij

Wij zijn erg tevreden over onze samenwerking met Webton. De manier waarop er binnen Webton een website wordt gerealiseerd, met een vaste projectmanager als aanspreekpunt, werkt goed. Projectmanager Rogier reageert snel en stuurt zijn collega’s intern goed aan.

Irene Leusink

Irene Leusink
Kromhof-Pullen

BEKIJK WEBSITE

Case: De Commanderij

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.