Introductie casus Breman Schoorsteentechniek

Voor Breman Schoorsteentechniek heeft Webton een moderne en informatieve website gemaakt. De site kenmerkt zich door diverse praktische functionaliteiten en een ontwerp dat naadloos aansluit op de huisstijl.

Probleemstelling

Breman Schoorsteentechniek is een toonaangevend bedrijf op het gebied van schoorstenen, rookgasafvoer- en ventilatietechniek. De nieuwe website moet aan potentiƫle opdrachtgevers de voorlopersrol tonen die de onderneming op verschillende gebieden vertolkt. Het streven hierbij is een mooie balans tussen informeren enerzijds en enthousiasmeren anderzijds.

Tijdens de voorselectie van diverse websitebouwers valt Webton direct op door de transparante prijsvoering, de nuchtere mentaliteit en het proactieve meedenken in de wensen. Deze combinatie van elementen vormt de doorslag om uiteindelijk ook daadwerkelijk voor dit bureau te kiezen. Het websiteontwikkelingsproject kan hierna snel in gang worden gezet.

Case: Breman Schoorsteentechniek

Oplossing

Op verzoek van Breman Schoorsteentechniek maakt Webton een website met een ontwerp dat grotendeels is afgeleid van de corporate website. Ook voegen de ontwikkelaars in overleg een aantal mooie functionaliteiten toe. Zo toont de vakinhoudelijke blog de kennis en expertise van de onderneming en bieden diverse monitoringsmogelijkheden meer inzicht in de doelgroep die de website bezoekt.

Bij Breman Schoorsteentechniek is iedereen erg tevreden over het eindresultaat. Dit betekent echter zeker niet het einde van de samenwerking. Webton blijft de website ook na het ontwikkeltraject op functioneel gebied onderhouden en reageert daarbij snel op eventuele vragen. Het toevoegen van kleine extra functionaliteiten is geen enkel probleem.

Case: Breman Schoorsteentechniek

De samenwerking met Webton is ons bijzonder goed bevallen. Webton onderscheidt zich in de webdesignwereld met haar nuchterheid en klantgerichtheid. Wij zien dit als het begin van een langetermijnrelatie en hopen dat we nog op veel vlakken met elkaar mogen samenwerken.

niels

Niels Scholte-Albers
Breman Centrale diensten

BEKIJK WEBSITE

Case: Breman Schoorsteentechniek

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.