Introductie casus BLOX Xtra Opslag

Voor BLOX Xtra Opslag heeft Webton een nieuwe website gemaakt. De site heeft een modern, responsive ontwerp en is makkelijk te navigeren voor bezoekers.

Probleemstelling

BLOX Xtra Opslag verhuurt opslagunits, kantoorruimtes, bedrijfspanden en flexplekken. Het is belangrijk dat deze diensten snel toegankelijk zijn op de nieuwe site, zodat bezoekers in één oogopslag kunnen zien welke oplossingen er zijn.

In de zoektocht naar een geschikte websitebouwer, is Webton een partij die al snel in het oog springt. De voor andere klanten gemaakte websites spreken aan en ook de snelle reactietijden van medewerkers vallen in positief opzicht op.

Case: BLOX Xtra Opslag

Oplossing

Op verzoek van BLOX Xtra Opslag maakt Webton een laagdrempelige, visueel aantrekkelijke site die eenvoudig leesbaar is. Een prominente plek in het ontwerp krijgen de opslagruimtes, omdat deze een belangrijke rol vertolken in de dienstverlening.

Het logo van BLOX Xtra Opslag bevat meerdere kleuren, die samen op harmonische wijze in het webdesign zijn verwerkt. Het ontwerp is volledig mobielvriendelijk, zodat ook bezoekers met een mobiel apparaat de site op prettige wijze kunnen bekijken.

Case: BLOX Xtra Opslag

Webton heeft op alle vlakken goed met ons meegedacht tijdens het ontwikkelen van de site. De communicatie met medewerkers is een groot pluspunt. De lijnen zijn kort en de reactietijden snel. Wij zijn dan ook erg blij met de samenwerking en onze nieuwe website.

Sylvia Goorhuis BLOX Xtra Opslag casus Webton

Sylvia Goorhuis
BLOX Xtra Opslag

BEKIJK WEBSITE

Case: BLOX Xtra Opslag

Bekijk ook eens een andere casus.

We vertellen je graag hoe het project verlopen is.