Trivest software group

Positionering Trivest
Software Group

Trivest connects you.

 

 

Klantvraag

Trivest wil als merk en organisatie dé Europese marktleider worden in verticale softwareoplossingen voor het MKB binnen de maakindustrie. Via een buy-and-build strategie moet het nieuwe merk sterk worden gepositioneerd waarbij ze klanten willen verbinden met de Smart Industry-uitdagingen van morgen.

Oplossing

Het nieuwe innovatieve merk wil als leading partner werken aan een slimmere wereld samen met klanten en partners. Trivest is ontstaan vanuit de maakindustrie en hierdoor voelen ze zich hiermee sterk verbonden. Bedrijven met elkaar verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren.

Resultaat

We hebben de toekomstgerichte waardepropositie van de organisatie vertaald naar een passende merkstrategie, visuele identiteit en communicatiestrategie. Na de succesvolle buy and build strategy en de verbinding van meerdere labels, is het nieuwe merk Trivest gelanceerd. Deze zeer succesvolle positionering heeft geleid tot de overname door global brand ECI uit Fort Worth, Texas, VS. Webton is trots op dit mooie resultaat en onze bijdrage hieraan.

Strategy

Connected with the manufacturing industry

Kennis en ervaring van de maakindustrie is wat Trivest onderscheidt. Trivest is ontstaan uit en door de maakindustrie, daarom weten ze als geen ander slimme ICT oplossingen te ontwikkelen. Je wilt als klant samenwerken met een ICT partner die jou snapt, die jouw branche als geen ander begrijpt en je aan de hand neemt. Omdat ze zich zo verbonden voelen met klanten willen ze klanten graag meenemen op reis om connected te blijven binnen de Smart Industry. Trivest connects you.

Samenwerken in een slimme wereld

Een sterke branding visueel verbonden

Trivest weet vanuit hun expertise en ervaring hoe alles met elkaar in verbinding staat. Vanuit dit gedachtegoed hebben we de visuele identiteit ontwikkeld. Connected with the manufacturing industry and smart industry. De visuele vertaling laat zien hoe de verschillende labels samen Trivest vormen verenigd in één beeldmerk. Het beeldmerk beeldt een datastroom uit en refereert aan de IT en ICT branche waarin Trivest Software Group opereert. Dit dient als basis voor de gehele branding.

 

Lg trivest

online platform

Trivest Connect

Trivest Connect wordt hét platform voor de maakindustrie dat bedrijven met elkaar verbindt door processen over meerdere applicaties heen te automatiseren. Trivest is vol in ontwikkeling om via het platform systemen met elkaar te verbinden, zodat afnemers én toeleveranciers in staat veel efficiënter te werken. Om ervoor te zorgen dat Trivest het vertrouwde gezicht is voor de maakindustrie hebben we een tijdelijke website ontwikkeld.

 

Trivets laptop homepage

Resultaat

ECI voltooit overname van Trivest

ECI Software Solutions, leider in cloudgebaseerde bedrijfsmanagementoplossingen, heeft eind 2019 succesvol de overname van Trivest beheer BV voltooid. Deze acquisitie – die tot nu toe de grootste van ECI is – zal de aanwezigheid van ECI in Europa aanzienlijk vergroten. De bijna 3.000 klanten van Trivest en bijna 300 werknemers zullen toetreden tot ECI’s Manufacturing Division, die kleine en middelgrote fabrikanten bedient in Noord-Amerika, Europa en Australië.

 

ECI

Contact

Heb jij een
soortgelijk vraagstuk?

Neem contact op met Vincent

STRATEGY DIGITAL DESIGN