Hotel 't Kruisselt

Linkbuilding
Hotel 't Kruisselt

Hotel ’t Kruisselt is een gerenommeerd hotel gevestigd in een voormalige textielvilla.

 

Klantvraag

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat onze uitdagende 9 holes par 3 baan beter onder de aandacht komt van potentiële hotelgasten?

Oplossing

Middels het uitvoeren van een zoekwoordanalyse zijn de zoekbegrippen met een goed zoekvolume geselecteerd. Vervolgens zijn hier landingspagina’s voor aangemaakt, SEO teksten voor geschreven en is begonnen met de aanleg van kwalitatieve backlinks.

Resultaat

De resultaten van het linkbuilden zijn duidelijk merkbaar, want in dit relatief korte tijdsbestek is Hotel ‘t Kruisselt op enkele zoekwoorden toegegroeid naar hoge posities in Google en is het ledenaantal van de golfclub gestegen. Op de zoekterm “golfuitje” is een nummer 1 notering behaald.

De resultaten van het linkbuilden zijn duidelijk merkbaar, want in een relatief korte tijdsbestek zijn we op deze zoekwoorden toegegroeid naar hoge posities in Google.
Linda Piening
Hotel ‘t Kruisselt

In een tijd waarin steeds meer potentiële gasten op internet actief zijn, is het voor hotels belangrijk om online op professionele wijze aanwezig te zijn. Webton maakte voor Hotel ’t Kruisselt daarom niet alleen een nieuwe website, maar verzorgt ook linkbuilding voor een betere vindbaarheid in Google. En de resultaten? Die zijn uitstekend, zegt directeur Linda Piening.

 

LinkZoekterm(en)Positie na inzet linkbuilding
www.kruisselt.nl/fietshotel-overijssel/fietshotel overijssel1
www.kruisselt.nl/golf-55-plussers/golf 55 plussers1
www.kruisselt.nl/golfhotel-twente/golfhotel twente1
www.kruisselt.nl/golfliefhebbers-hotel/golfliefhebbers hotel1
www.kruisselt.nl/golfuitje/golfuitje1
www.kruisselt.nl/fietsvakantie-overijssel/fietsvakantie overijssel2
www.kruisselt.nl/hotel de lutte3
www.kruisselt.nl/fietsvakantie-twente/fietsvakantie twente4
www.kruisselt.nl/hotelaanbieding-twente/hotelaanbieding twente5
www.kruisselt.nl/hotelarrangement-twente/hotelarrangement twente5

Algehele toename van verkeer op website

De goede resultaten in de zoekmachine zorgen voor een betere vindbaarheid van de website en daarmee een stijging van het aantal bezoekers. Of dit ook daadwerkelijk leidt tot meer boekingen, is volgens Linda lastig meetbaar: “Onze doelgroep is de 55-plusser en die boekt nog altijd het liefst telefonisch of naar aanleiding van een offline advertentie.”

Contact

Heb jij een
soortgelijk vraagstuk?

Neem contact op met Joshua

STRATEGY DIGITAL DESIGN