Esteworld Haartransplantatie

Linkbuilding
Esteworld

Esteworld Haartransplantatie is een toonaangevende partij op het gebied van haartransplantaties in Turkije.

 

 

Klantvraag

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat we met het meest belangrijke zoekwoord “haartransplantatie” in de top 3 van de organische resultaten in Google komen?

Oplossing

Een kwalitatief linkprofiel speelt een grote rol in je uiteindelijke Google positie. Samen met de opdrachtgever hebben we allereerst de huidige situatie in kaart gebracht. Toen bleek dat de on-site optimalisatie er goed uitzag hebben we geadviseerd om linkbuilding in te gaan zetten.

Resultaat

Met de inzet van kwalitatieve linkbuilding hebben we er mede voor gezorgd dat Esteworld Haartransplantie hedendaags op positie 1 staat in de organische zoekresultaten van Google. Ook op andere relevante zoektermen staat Esteworld Haartransplantie structureel in de top 3.

Hoog scoren in Google

Op competitieve zoektermen is het lastig scoren in de hogere regionen van Google. Toch slaagt Hidde Theunissen van Esteworld Haartransplantatie hier al geruime tijd in. Onder meer dankzij de linkbuilding dienstverlening van Webton, die volgens Hidde duidelijk zijn vruchten afwerpt. “Hoe hoger je in de zoekmachine komt, hoe meer klanten je weten te vinden!”

De afgelopen jaren zitten we in Google flink in de lift en ranken we over de gehele linie rond positie 3. Dat we daar nu staan, komt mede door het linkbuilden van Webton.
Hidde Theunissen
Eigenaar Esteworld Haartransplantatie

Top 3 posities in Google

Hidde kwam enkele jaren geleden in contact met Webton en stond toen met de voor hem belangrijke term haartransplantatie nog op positie 13. Inmiddels is hij flink gestegen. “De afgelopen jaren zitten we in Google flink in de lift en ranken we over de gehele linie rond positie 3. Dat maakt in de praktijk een flink verschil voor ons ten opzichte van de eerdere situatie.” Momenteel staat Esteworld Haartransplantatie op positie 1 met het zoekwoord “haartransplantatie”.

 

KeywordsNulmeting in GoogleNa inzet linkbuilding
Haartransplantatie131

Investeren in je linkprofiel

Met kwalitatieve linkbuilding zorg je ervoor dat je algehele Google posities verbeteren. Dat is niet zo vreemd. Want door kwalitatieve linkbuilding zal Google je website als een autoriteit gaan zien.

Linkbuilding zorgt voor meer bezoekers op de website

In bovenstaande grafiek is te zien dat linkbuilding ervoor zorgt dat er over de hele linie meer bezoekers op de website terechtkomen.

Dat is niet zo vreemd. Want daar waar bijna niemand verder kijkt dan de eerste pagina van de zoekresultaten, hebben de bovenste 3 resultaten een aanzienlijk hogere doorklikratio. Hidde: “Dat we daar nu staan, komt mede door het linkbuilden van Webton. Daarnaast hebben wij zelf ook veel geïnvesteerd in SEO, staan we op Feedback Company en zijn we druk bezig met het schrijven van blogs.”

Direct antwoord op vragen

Hoewel het soms lastig kan zijn om meetbaar te maken welke SEO-maatregelen verantwoordelijk zijn voor het succes, merkt Hidde wel dat de bezoekersaantallen door de hogere posities in de organische resultaten ontegenzeggelijk zijn gestegen. “Hierdoor weten meer klanten ons te vinden. We werken daarom graag samen met Webton en dat komt mede door het prettige contact. Als ik ergens om vraag, krijg ik vaak direct antwoord. Dat is een compliment waard!”

De backlinks naar de website van Esteworld worden geplaatst op websites met een zeer hoge autoriteit.

 

DomeinnaamTrustFlowCitationFlow
https://deroo…4530
https://haar…4343
https://deme…4330
https://cere…4128

Contact

Heb jij een
soortgelijk vraagstuk?

Neem contact op met Joshua

STRATEGY DIGITAL DESIGN