24-09-2014

24/09/14 – WouterWitzel.nl online

Een nieuwe website voor WouterWitzel.nl

witzelVoor WouterWitzel.nl ontwierpen en ontwikkelden wij een nieuwe website dat er verzorgd uit ziet en internationale klasse uitstraalt. WouterWitzel.nl is een Nederlands bedrijf dat internationaal marktleider is op het gebied van de ontwikkeling en het produceren van een breed assortiment industriële vlinderkleppen en accessoires.

Kwaliteit en internationaliteit

De Wouter Witzel-producten voldoen aan de strengste kwaliteitseisen en zijn zeer duurzaam. De producten omvatten afsluiters, regelkleppen en terugslagkleppen die worden gebruikt in leidingen. Hun belangrijkste doel is om hun klanten te voorzien van oplossingen die zowel bij de behoeften als het budget past. Om dit te bereiken, verdiepen zij zich in de diverse terreinen waar hun klanten zich bevinden. Dit heeft geleid tot een volledig assortiment aan manuele controleapparaten, aandrijvingen en accessoires voor hele specifieke situaties.

Diversiteit en uniformiteit

Om al die producten online zichtbaar te maken, waarbij de kwaliteit en internationaliteit naar voren komen, hebben wij een nieuwe website ontwikkeld dat de diversiteit aan producten weergeeft. De website laat eerst de zeven markten zien waarop Wouter Witzel actief is. Vervolgens kan de bezoeker doorklikken naar de toepassingen, producten en referenties. Per product is er vervolgens een samenvatting zichtbaar dat kan worden uitgeprint. Verder zijn is de gebruikershandleiding en extra data downloadbaar. Heeft de bezoeker nog niet genoeg informatie, dan is het vanuit elke productpagina mogelijk om een terug-bel-verzoek in te dienen, contact te zoeker per e-mail of meer informatie aan te vragen.

De voorpagina bestaat uit een strak vormgegeven entree dat direct toegang biedt aan de zeven markten. Verder is het laatste nieuws zichtbaar en de company-video. De paginagrote slider laat, naast de producten van Wouter Witzel, ook de eigen medewerkers zien. De vervolgpagina’s zijn uniform opgezet met als doel eenduidig informatie te bieden zodat de bezoeker zich kan focussen op de inhoud.

Eenvoudig te beheren

De website wordt onderhouden met het content management systeem WordPress. Ondanks dat de website aan de voorkant er groot uitziet, is het beheer compact en eenvoudig gehouden. Daarnaast is de site meertalig opgebouwd. Zo staat de website nu in het Engels online en wordt binnenkort uitgebreid met ook een Nederlandse en een Duitse variant.

Googlevriendelijk

Tenslotte is er veel aandacht uitgegaan naar het Google-proof maken van de website. Niet alleen voor de zoekmachine maar ook voor de bezoeker is dit van belang. De pagina’s zijn netjes opgemaakt zodat zowel bezoeker als zoekmachine eenvoudig kunnen scannen op titels en andere kopjes. Verder wordt er een kruimelpad opgebouwd zodat het precies duidelijk is waar deze pagina zich bevindt.

Online internationaal visitekaartje

Deze nieuwe website is verzorgd tot in de puntjes en tilt daarmee de vorm en de functionaliteit naar een hoger niveau. Verder zijn de producten en diensten beter in beeld gebracht om deze internationale speler online een mooi visitekaartje te bieden.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!