01-09-2009

01/09/09 – Webton over Stropdassenwinkel.nl

Webton heeft zich onlangs in een nieuwe stropdas gestoken, afkomstig van Stropdassenwinkel.nl.

De stropdas is een merkwaardig lapje stof. In tegenstelling tot vele andere kledingstukken houdt hij je niet warm en heeft hij geen functioneel doel zoals een broek ophouden of het bieden van bescherming.  Een stropdas is louter een accessoire, die de persoon in kwestie karakter en persoonlijkheid meegeeft. Net zoals sieraden dat voor een vrouw kunnen doen.

Een sieraad voor de man dus, waar dankbaar gebruik van kan worden gemaakt. Een goed gekozen stropdas geven de dragen kenmerken als professionaliteit, standvastigheid, verzorgdheid en succes mee. In bepaalde situaties kan de stropdas je een extra zet geven, zoals een goed geknoopte das bij sollicitatiegesprekken. Of bij belangrijke besprekingen en klantcontacten waarbij de stropdas  de senioriteit en deskundigheid van de spreker kan onderstrepen.

Sta dus voordat je een stropdas uit de kast grist even stil. Zorg voor een mooie knoop en een passende combinatie met je overhemd en pak.  Maak van het knopen van je das een ritueel, een moment voor jezelf in de ochtend. Want kleren maken tenslotte de man!

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!