04-06-2012

04/06/12 – Webton is resistent tegen oranjekoorts

De oranjekoorts slaat toe. Iedereen lijkt in de ban van het Nederlands Elftal. Worden ze kampioen op 1 juli aanstaande in Kiev? Het EK Voetbal is een ‘hot topic’ in de media. Veel bedrijven zien het als dé kans om hun naam te verbinden aan dit sportevenement. Er worden flink wat Euro’s gespendeerd aan sponsoring, gadgets en reclamespotjes. Maar als iedereen het doet, hoe origineel ben je dan eigenlijk? Noem het nuchter, maar dat kan anders, vinden wij.

Exotische balsport in hartje Twente

Op sportaccommodatie ’t Wooldrik In Borne om precies te zijn. Veel dichterbij dan Polen of de Oekraïne. Die landen klinken toch weinig exotisch? Vanuit de passie voor volleybal sponsoren wij het Beach Center Twente. Nee, geen zee. Wel zand. Heel veel zand in hartje Twente! Daarachter zit een gedachte.

Passie als drijfveer voor de keuze van sponsoring

We blijven dichtbij de plek waar we wonen, werken en recreëren als het gaat om ons sponsorbeleid. Zo tonen we onze maatschappelijke betrokkenheid. Daarvoor hoeven we niet naar het EK Voetbal. Ons werkgebied in de regio Hengelo-Enschede en onze passie voor volleybal nemen we als vertrekpunt bij onze keuze. Die passie, dat is een belangrijke voorwaarde als het gaat om sponsoring. Het is immers een verlengstuk van je bedrijf. Authenticiteit is daar onlosmakelijk mee verbonden. Communiceren doe je immers van binnenuit. Als je dát doet, ben je geloofwaardig. Geloof ons, dan komt de boodschap veel beter over!

Nubische geiten?

Als je goed om je heen kijkt in jouw omgeving zijn er veel initiatieven die je zou kunnen sponsoren. Sport is natuurlijk een goed voorbeeld, want sport verbindt mensen. Wat dacht je van de kinderboerderij bij jou in de buurt? Heel maatschappelijk verantwoord. Nu maar hopen dat je bedrijfsnaam niet geassocieerd wordt met Nubische geiten…….

Wil je meer weten over de filosofie van Webton als het gaat om sponsoring in relatie tot online marketing of heb je zin in een potje beachvolleybal? We nodigen je van harte uit om je schoenen uit te trekken, je zonnebril op te zetten en het Twentse strandzand tussen je tenen te voelen. Uiteraard staat er een koel drankje klaar. Laat die sportzomer maar komen, wij blijven hier!

http://www.webtonbeachcentertwente.nl/
Het Webton Team

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!