Webton genomineerd voor Fitste Bedrijf van Twente 2018

Trots! We zijn genomineerd voor Fitste bedrijf van Twente. En dan niet omdat we onze volleybalvereniging in Hengelo een warm hart toedragen, maar omdat we onze complete bedrijfsvoering ingericht hebben op gelukkige medewerkers. Fit zijn is immers meer dan alleen een fysieke kwestie. Ons mentale welzijn heeft enorme impact op hoe we ons voelen en de dag ervaren. Webton heeft afgelopen jaren haar pijlen gericht op Gelukkige Medewerkers. Fit zijn in de breedste zin van het woord dus. Gelukkige medewerkers gaan met plezier naar het werk, zijn minder vaak ziek, zitten goed in hun vel en komen na een leuke werkdag vol energie weer thuis. Hoe zorg je voor een fit en gelukkig team?

Happy Work

Afgelopen jaren zijn we hier volop mee bezig geweest. Het zit hem in samen weten waar je naar toe wilt, een droom hebben, weten waarvoor en waarom je werkt, doen waar je goed in bent, verantwoordelijkheid hebben, eigen ondernemerschap kunnen tonen en een prettige werkcultuur. Dit zijn geen tijdelijke acties maar is volledig ingebed in onze dagelijkse bedrijfsvoering.

We zijn druk bezig geweest om onze visie en strategie helder te krijgen en zelf vanuit het team ons DNA te verwoorden. Rollen en verantwoordelijkheden zijn onder de loep genomen en middels ontwikkelgesprekken houden we continu een vinger aan de pols als het gaat om de ambities van onze mensen. Flexibele werktijden en ruimte om zelf dingen te ontwikkelen zijn normaal binnen Webton.

Het websiteproces is volledig geoptimaliseerd waaronder iedereen kan doen waar hij echt in uitblinkt. Opdrachtgevers geven aan dat het proces ideaal verloopt en de lijntjes lekker kort zijn. Onze overlegstructuur is ingericht om dagelijks te monitoren of we op de goede weg zitten met elkaar en eventuele incidenten worden direct gesignaleerd en tijdens de dagmeeting verholpen. Dagelijks evalueren we of de dag goed is geweest, of je fijn hebt kunnen werken en ook blikken we vooruit of je klaar bent voor morgen. Dit zijn nog maar enkele zaken die bijdragen tot ons werkgeluk. Collegiale, informele sfeer en leuke uitjes mogen uiteraard niet ontbreken.

Geluk delen

Natuurlijk willen we niet alleen ons eigen bedrijf fit en gelukkig hebben. Daarom delen we ons geluk met de volleybalvereniging in Hengelo en het Webton Beach Twente.

Vrijdag 18 november horen we tijdens de Twentse Zakenverkiezing of we onszelf het Fitste bedrijf van Twente mogen noemen!

Meer weten?

We merken dat veel bedrijven om ons heen het interessant vinden welke stappen we met elkaar hebben gezet om onze organisatie neer te zetten zoals hij nu is. Wil je zelf ook wat meer weten, trek gerust aan de bel, we vertellen je er graag meer over.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!