Webton snelst groeiend bedrijf

Webton behoort tot snelst groeiende bedrijven van Nederland

Voor het eerst is Webton genomineerd voor de FD Gazellen Award en behoren wij tot de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

FD Gazellen Awards 2017

Ieder jaar reikt Het Financiële Dagblad de FD Gazellen Awards uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. De groei van FD Gazellen wordt afgemeten aan de netto-omzet die over de afgelopen drie jaar onafgebroken met minimaal twintig procent gegroeid moet zijn. Donderdag 16 november vindt de uitreiking plaats.

Ton Heerze, directeur van Webton is verguld met de nominatie. “We zijn reuze trots om voor het eerst genomineerd te zijn als FD Gazelle. Om hard te groeien en tegelijkertijd de kwaliteit hoog te houden is een flinke uitdaging”. Heerze vervolgt: De online wereld is met recht een wereldwijd web, waarin men nog meer verstrikt lijkt te raken dan ooit te voren. Bedrijven verliezen het overzicht over al die verschillende specialisten, het is vaak steeds minder duidelijk voor wat je precies bij wie moet zijn. Juist op dit gebied proberen wij meerwaarde te bieden. Onze klanten willen één aanspreekpunt die al hun Internet gerelateerde belangen behartigt”.

Ook Anke Heerze, accountmanager van Webton, benadrukt de functie van het ‘ontzorgen’. “Steeds vaker merken we dat het face-to-face contact helpt bij het overbrengen van wensen en ambities. Op deze manier is de kerk waarin Webton gehuisvest is een locatie waar mensen elkaar treffen, gesprekken voeren en vertrekken met een goed gevoel. Prettig klantcontact met een nuchtere kijk op internet!”

anke ton heerze
Anke en Ton Heerze van Webton.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!