1 minuten

Webshop laten maken

Webshop laten maken met modern webdesign

De toegevoegde waarde van dit maatwerk valt niet te onderschatten. Tegenwoordig verschijnen er steeds meer webshops die er hetzelfde uitzien, waardoor geen enkele van deze winkels er in de ogen van de consument echt uitspringt. Een op maat gemaakt design is noodzakelijk om de juiste doelgroep aan te spreken en te bewegen tot een aankoop.

Webshop laten maken afbeelding

De specialisten van Webton beschikken over jarenlange ervaring met het ontwerpen van webwinkels, waardoor je bij ons jouw webshop met een vertrouwd gevoel kunt laten maken. Al onze websites zijn responsive en schalen hierdoor automatisch naar een optimale weergave op mobiele apparaten. Belangrijk, want uit statistieken blijkt dat het aantal aankopen via mobiel explosief stijgt.

Professionele webwinkel laten bouwen met tal van opties

Minstens zo belangrijk als een aantrekkelijk webdesign, zijn de functionaliteiten die een webwinkel te bieden heeft. Zaken als uitgebreide betaalmogelijkheden, SEO-opties, boekhoudkoppelingen en beheeropties zijn tegenwoordig echt onontbeerlijk. Dit zijn allemaal opties waar je standaard beschikking over hebt, als je ervoor kiest jouw webshop door Webton te laten bouwen.

Op het gebied van betaalmogelijkheden zijn de opties voor klanten bijvoorbeeld zeer divers. Standaard biedt een webwinkel van Webton de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, creditcard, Bancontact en PayPal. Al deze betaalopties zijn geheel geïntegreerd in jouw online winkelomgeving en op elk gewenst moment kun je dan ook een helder overzicht van alle verrichte betalingen opvragen.

Ton Heerze

Over de auteur

Ton Heerze
Eigenaar en oprichter

In 1999 heb ik Webton opgericht. Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is een passie van me waarmee ik graag andere bedrijven ook verder help!

138 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
STRATEGY DIGITAL DESIGN
Deel dit artikel