Webshop laten maken

Webshop laten maken met modern webdesign

De toegevoegde waarde van dit maatwerk valt niet te onderschatten. Tegenwoordig verschijnen er steeds meer webshops die er hetzelfde uitzien, waardoor geen enkele van deze winkels er in de ogen van de consument echt uitspringt. Een op maat gemaakt design is noodzakelijk om de juiste doelgroep aan te spreken en te bewegen tot een aankoop.

Webshop laten maken afbeelding

De specialisten van Webton beschikken over jarenlange ervaring met het ontwerpen van webwinkels, waardoor je bij ons jouw webshop met een vertrouwd gevoel kunt laten maken. Al onze websites zijn responsive en schalen hierdoor automatisch naar een optimale weergave op mobiele apparaten. Belangrijk, want uit statistieken blijkt dat het aantal aankopen via mobiel explosief stijgt.

Professionele webwinkel laten bouwen met tal van opties

Minstens zo belangrijk als een aantrekkelijk webdesign, zijn de functionaliteiten die een webwinkel te bieden heeft. Zaken als uitgebreide betaalmogelijkheden, SEO-opties, boekhoudkoppelingen en beheeropties zijn tegenwoordig echt onontbeerlijk. Dit zijn allemaal opties waar je standaard beschikking over hebt, als je ervoor kiest jouw webshop door Webton te laten bouwen.

Op het gebied van betaalmogelijkheden zijn de opties voor klanten bijvoorbeeld zeer divers. Standaard biedt een webwinkel van Webton de mogelijkheid om te betalen met iDEAL, creditcard, Bancontact en PayPal. Al deze betaalopties zijn geheel geïntegreerd in jouw online winkelomgeving en op elk gewenst moment kun je dan ook een helder overzicht van alle verrichte betalingen opvragen.

Goedkoop een webshop laten maken tegen lage kosten

Dat een professionele webshop laten maken niet veel hoeft te kosten, blijkt uit de concurrerende tarieven die we bij Webton hanteren. Je betaalt bij ons niet de hoofdprijs, maar geniet toch van een site met alle noodzakelijke functionaliteiten. Ook belangrijk is dat je met de webwinkel vele jaren vooruit kunt, waardoor je lange tijd geen nieuw design nodig hebt en op dit gebied flink wat kosten bespaart.

Een van de redenen dat je niet snel een nieuwe website nodig hebt, is dat je zelf gemakkelijk aanpassingen en updates kunt doorvoeren. Hierdoor blijft jouw webwinkel altijd actueel. Bewerk producten bijvoorbeeld tot in de kleinste details en voeg zaken als staffelprijzen, aanbiedingen en verzendmogelijkheden toe.

Een webshop laten maken via Webton heeft nog een ander voordeel dat zeker niet onbenoemd mag blijven. Dan hebben we het over de grote zoekmachinevriendelijkheid. Als jij je webwinkel door ons laat bouwen, weet je zeker dat de site aan alle voorwaarden voldoet om goed gevonden te worden in Google. Dat levert je niet alleen nieuwe bezoekers op, maar ook meer klanten en een hogere omzet.

Wil je meer informatie aanvragen of direct een professionele webshop laten maken? Neem vrijblijvend contact op via info@webton.nl of bel naar 074 – 3030400.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!