26-08-2013

26/08/13 – Webdesign in Borne

Webdesign Borne

Website nodig voor bedrijf in Borne?

Voor uw bedrijf wilt u alleen het beste. Deze stelregel is dus ook van toepassing wanneer u een nieuwe website nodig heeft. Juist in deze tijd is het namelijk zeer belangrijk om online goed en professioneel vertegenwoordigd te zijn. Zo maakt u een statement naar uw doelgroep, die u tegenwoordig steeds beter online weet te vinden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat mensen die meer informatie over een bedrijf willen, tegenwoordig eerst via internet zoeken. Een professionele website die de identiteit van uw bedrijf goed weet te weerspiegelen, is daarom een absolute must.

Website laten maken Borne

Goed, u weet inmiddels dat een website als digitaal visitekaartje noodzakelijk is voor uw bedrijf. Nu rest u alleen nog de keuze voor een webdesign bedrijf. Wij adviseren u te kiezen voor een bedrijf met ruime expertise en een uitgebreide portfolio om het te bewijzen. Het laatste wat u immers wilt, is dat u geen waar krijgt voor uw geld. Kies daarom voor een ervaren partij als Webton. Als grootste en meest succesvolle websitebouwer van Twente en omstreken hebben wij inmiddels voor talloze bedrijven succesvolle websites ontworpen.

Portfolio websites Borne

Het is immers belangrijk dat u niet alleen een website heeft die er goed uitziet, maar ook een website die uw online communicatiedoelstellingen realiseert. Daarom overleggen we bij Webton altijd uitgebreid met de klant, om in nauwe samenspraak met u een communicatieplan te maken dat de effectiviteit van uw website garandeert. Niet voor niets hebben wij reeds voor vele andere bedrijven uit Borne een succesvolle website gebouwd. Wat bijvoorbeeld te denken van de website van Themapark Kids City in Borne. Niet alleen hebben wij op verzoek Youtube-functionaliteit in de website geïntegreerd, ook heeft het geheel in nauw overleg met de opdrachtgever een speels en vrolijk uiterlijk gekregen dat perfect aansluit op de identiteit van de organisatie.

Website beheren Borne

Ook de website van onze klant Van Uhm BV maakt gebruik van geïntegreerde video’s en heeft een uitstraling die het imago van het merk uitdraagt. Let u vooral ook op de uitgebreide productcatalogus, die altijd online op te vragen is voor klanten en een papieren versie vrijwel overbodig maakt. Altijd en overal snel beschikbaar; een goed voorbeeld van de onbegrensde mogelijkheden van internet! Een leuk detail is bovendien de occasion van de week, die mogelijk wordt gemaakt doordat de klant zelf in staat is de website te beheren en inhoud te veranderen of toe te voegen. Hierdoor is de klant van niemand afhankelijk om de website bij te houden; een functionaliteit waar wij onze klanten op verzoek graag van voorzien.

Website laten bouwen Borne

Uiteraard heeft Webton voor talloze andere klanten uit Borne websites gebouwd. Hieronder enkele andere willekeurige voorbeelden van klanten uit Borne: KH Installatietechniek, Bertelink Hoveniers en Léon Wigger Dakwerken B.V. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor úw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op via info@webton.nl of bel ons op 074-3030400. Uiteraard bent u tevens meer dan welkom om langs te komen bij onze vestiging in Hengelo, aangezien wij op deze locatie prima te bereiken zijn voor het MKB in en rond Twente.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!