4 minuten

Veel gestelde vragen linkbuilding

Waarom linkbuilden?

Linkbuilding is één van de belangrijkste facetten om hogerop in Google en andere zoekmachines te komen. Een linkbuilding campagne van Webton kan leiden tot een hogere ranking en dus meer bezoekers op jouw website.

Hoe gaat Webton te werk?

Nadat we de belangrijkste zoekwoorden hebben bepaald, schrijven onze SEO specialisten unieke teksten over uw bedrijf en zoektermen. Deze plaatsen wij vervolgens een strategie op waardevolle websites met een TrustFlow > 20 en een Page Authority >30. Uiteraard worden alle resultaten bijgehouden. Deze krijg je periodiek in een rapportage toegestuurd.

Is Webton de ideale linkbuilding partner?

Webton is sinds 2008 erkend expert op het gebied van linkbuilding. Met meer dan 1200 klanten en een gemiddeld beoordeling cijfer van 9,6 staan we niet alleen in Nederland,
maar ook in België en Duitsland uitstekend aangeschreven. We houden van een transparante en doelgerichte benadering en hebben voor veel klanten mooie resultaten geboekt.

Wat kost linkbuilding bij Webton?

We hanteren 4 verschillende pakketten. Je kiest zelf het pakket dat het beste bij jouw wensen past. Je hebt al een professioneel linkbuildingpakket vanaf €150,- in de maand.

Welke resultaten zal ik op termijn zien?

Linkbuilding is een belangrijke spin in het web om jouw website hoger in Google te laten eindigen. Echter zijn er meer factoren bindend voor een goede zoekmachine ranking. Een linkbuilding campagne heeft pas effect als ook aan de overige SEO voorwaarden wordt gedaan. Eén ding is zeker; onze methode werkt! Besteed met een gerust hart jouw campagne aan ons uit.

Welke garanties biedt Webton?

Wij garanderen je een kundige linkbuilding campagne met kwalitatieve backlinks op websites met een Trustflow >20 en een Page Authority >30. Wij kunnen je geen garanties geven over jouw positie in Google. Linkbuilding is een belangrijk instrument om een hoge positie in zoekmachines te verkrijgen. Echter zijn er meer zaken van belang zoals de optimalisatie van jouw website.

Op hoeveel termen linkbuilden jullie?

Er zit geen limiet aan het aantal zoektermen. Echter zal het effect verminderen als er op teveel termen wordt ge-linkbuild. Per pakket kijken we welke zoektermen het meeste resultaat zullen opleveren. Stel dat je – in een later stadium – toch meer zoektermen wilt toevoegen dan is het altijd mogelijk om een extra pakket bij te bestellen.

Welk soort teksten schrijven jullie?

Wij schrijven voornamelijk informatieve artikelen die bestaan uit minimaal 600 woorden. Deze plaatsen we vervolgens op sterke, autoritaire websites die het beste bij jouw bedrijf of product passen.

Wat valt er precies onder on-site SEO optimalisatie?

Als je akkoord gaat met minimaal een linkbuildingpakket L, voeren wij kosteloos een uitgebreide on-site SEO scan door. Op deze manier kan jouw website geoptimaliseerd worden zodat onze linkbuilding campagne nog meer resultaat zal hebben.

Wanneer betaal ik?

Doordat wij met name in het beginstadium veel tijd (en dus geld) moeten besteden aan het schrijven van unieke artikelen, werken wij met een aanbetaling van 50%. Na zes maanden factureren wij de laatste 50%.

Op welke zoektermen kan ik het beste linkbuilden?

Wij gebruiken speciale software om deze vraag zo goed mogelijk voor u te beantwoorden. Indien u een gratis linkbuilding scan aanvraagt, kunnen we je vervolgens helpen met de juiste zoekwoorden. Als wij het zoekwoordenonderzoek hebben uitgevoerd (hierin staan bijvoorbeeld zoekvolumes van belangrijke zoektermen), overleggen we met je over de meest relevante termen.

In welke landen verzorgt Webton linkbuilding?

Webton heeft inmiddels meer dan 1200 tevreden linkbuilding klanten, verspreid over Nederland, België en Duitsland.

Ja, ook bij een eventuele beëindiging van onze samenwerking zullen de backlinks blijven bestaan. De waarde van onze linkbuildingdienst zal dus ook in de jaren daarna op je domein aanwezig blijven. Zo investeer je dus in de lange termijn.

Welke verhouding leggen jullie aan in de Ancher tags?

Niets is gevaarlijker dan het risico op over-optimalisatie. Wij kiezen er daarom voor behoudend te linkbuilden. De langere termijn is belangijker dan het kortstondige succes met allerlei negatieve gevolgen van dien. Het linkprofiel van je website is gevoelig en uitermate kwetsbaar.

We kiezen er dan ook voor om voor de volgende veilige verdeling van de anchor tags te kiezen. Hiervan afwijken kan, maar dan wel op eigen risico. Brandname = 40% Zinnen met daarin de zoekterm= 20% Url = 20% Lees meer / klik hier = 10% Afbeeldingen = 10%.

linkbuilding faq

Overige vragen

Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Schroom dan niet en neem contact met ons op, we helpen jou graag verder op weg!

Robbert Vinke

Over de auteur

Robbert Vinke
Online marketeer

Het verbeteren van organische vindbaarheid in Google is mijn passie. Ik help bedrijven met de inzet van linkbuilding om de hoogst haalbare posities in Google te bereiken.

9 artikelen

Reageer op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Reageren
STRATEGY DIGITAL DESIGN
Deel dit artikel