17-04-2014

16/04/14 – Nieuwe website Van Uhm

Nieuwe website: Van Uhm

Webton heeft de nieuwe website van Van Uhm ontworpen en gebouwd. Van Uhm levert machines, materialen, service, kruiden en specerijen voor de foodsector. Zowel voor de grote industrie als de retailer bieden zij maatwerk voor elk budget. Verschillende bedrijven kunnen dan ook bij Van Uhm terecht: van de slagerij en supermarkt tot een vleesverwerkende fabriek en industriële maaltijdproducent. Het machineaanbod bestaat uit nieuwe en gereviseerde machines van merken van topkwaliteit.

Het resultaat van de website

De nieuwe website is erg overzichtelijk, zodat de bezoeker direct vindt waar hij of zij naar zoekt. De vier blokken met onderwerpen springen direct in het oog. Dat maakt de vervolgstap zeer gemakkelijk. Het is een interactieve en moderne website geworden, mede omdat de laatste tweets van Van Uhm worden weergegeven. Samen met het laatste nieuws maakt dit de website helemaal up-to-date. Middels een slider onderin de website ziet de bezoeker alle gerenommeerde merken waar Van Uhm mee samenwerkt. Dit geeft de bezoeker vertrouwen en zo is het gelijk duidelijk wat ze kunnen verwachten.

Kenmerken van de nieuwe website

  • Responsive: de website schaalt mee naar alle mogelijke apparaten zoals een tablet en smartphone.
  • Social media: de laatste tweets van Van Uhm worden weergegeven op de homepagina.
  • Nieuws: middels de nieuwspagina op de website is de bezoeker helemaal up-to-date van alle laatste nieuwtjes.
  • SEO: door de zoekmachinevriendelijke URL’s en de metagegevens is de website goed vindbaar in Google.
  • Google Maps integratie: op de contactpagina bevindt zich een Google Maps integratie. Dit maakt het voor de bezoeker eenvoudig om een bezoek te brengen aan Van Uhm.
  • Content: op de website vindt u veel tekst over het diverse aanbod van machines.
  • Beeld en video’s: de website bestaat uit mooie foto’s van de machines en u vindt er ook bedrijfspresentatie video’s.

Uiteindelijk is het nieuwe webdesign zeer overzichtelijk, modern en actueel geworden. De gehele website is zoekmachinevriendelijk en is daardoor goed te vinden in de zoekmachines.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!