07-12-2011

07/12/11 – Tandarts website verplicht

Vanaf 1 januari 2012 zijn tandartsen met een eigen praktijk verplicht om over een website met overzichtelijke tarieven te beschikken.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft hiertoe besloten, omdat de prijzen in de mondzorg worden vrijgegeven. De prijzen voor de tandarts controle, gebitsbehandeling, tandheelkundige behandeling, mondhygiëne, tandvlees problemen en gebitsprothese variëren vanaf dan per tandartsen praktijk.

Op de verplichte website moeten consumenten daarom op eenvoudige en overzichtelijke wijze de volgende informatie kunnen vinden: tarieven, mogelijke behandelingen, een prestatielijst, klantpreferenties en klantervaringen. Op basis van deze informatie kan een consument verschillende tandartspraktijken vergelijken en de beste tandverzorgende dienstverlening uitkiezen tegen de laagste prijs.

Een mooie grafische website is daarnaast een vaak gebruikt en modern communicatiemiddel naar uw patiënten toe. Het geeft u de gelegenheid om zich te onderscheiden van de andere tandartsen praktijken! Neemt u eens contact op Webton om de mogelijkheden te bespreken.

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!