Sponsoring

Creativiteit en teamwork, daar draait het om bij volleybal. Met solisten en een eenvoudige aanpak kom je niet ver. Dat is voor ons de link tussen volleybal en ons werk als website bouwers. Sinds 2008 geven we dat concreet invulling door als hoofdsponsor van volleybalvereniging Webton Hengelo op te treden.

Webton - Sinds 2008 hoofdsponsor van Webton Hengelo

Verenigingen in het algemeen en sportverenigingen in het bijzonder dienen daarnaast een belangrijk maatschappelijk doel: ze bieden mensen persoonlijke ontplooiingsmogelijkheden en versterken de sociale structuur in wijken en steden. Webton Hengelo is daar een mooi voorbeeld van. Webton Hengelo biedt haar jeugd- en seniorleden de mogelijkheid tot het spelen van volleybalwedstrijden in recreatief- en competitieverband. In competitieverband komen de teams op alle regionale niveaus uit. Webton Hengelo wil de komende jaren, zowel bij de dames als heren de stap naar de landelijke competitie gaan maken. Ter ondersteuning van deze doelstelling heeft het bestuur diverse commissies en kaderfuncties in het leven geroepen.

Daarnaast fungeert de vereniging als bindmiddel voor honderden mensen van alle leeftijden die er voor hun plezier volleyballen of zich als vrijwilliger meer dan nuttig maken. Continuïteit is daarbij belangrijk om een stevige structuur in de vereniging op te bouwen. We hebben Webton Hengelo daarom tot en met het seizoen 2017 de zekerheid van een doorlopend sponsorcontract gegeven. Daarnaast ondersteunen we de vereniging bij het vinden van subsponsors.

Volleybal is tot slot een mooie metafoor hoe wij tegen ons werk aankijken. Bij deze sport is teamwork en elkaar blind kunnen vinden noodzakelijk voor het behalen van successen. Een goed team is sterker dan alle individuen bij elkaar. Voor Webton Internetdesign geldt dit ook voor de bouw van professionele websites: goed teamspel en de wil om iets te bereiken leidt tot de beste resultaten.

Bekijkt u eens de website van Webton Hengelo: www.webton-hengelo.nl.

In seizoen 2009/2010 en 2010/2011 zijn wij tevens hoofdsponsor geweest van Webton Twente, het eerste herenteam van volleybalvereniging Twente ’05 dat toen uitkwam op het allerhoogste niveau in Nederland: de A-League. De sportieve prestaties: in seizoen ’09/’10 zevende van Nederland (poule van 8) en in seizoen ’10/’11 zesde van Nederland (poule van 10).

Vind je dit een interessant bericht? Deel het!